Eladó ház Zalaegerszeg, Belváros 76 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Belváros 76 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Belváros 76 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7949279
Referenciaszám: 166810
Frissítve: 16 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 2 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
70 625 Ft/m²
76 m²
Alapterület
480 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 386 Ft
Második évtől
134 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166810 hivatkozási számú zalaegerszegi családi ház. Eladó egy tágas, közel 76 négyzetméteres felújítandó tégla családi ház Zalaegerszeg Belvárosának közelében. Ez a lehetőség mindazoknak szól, akik saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani az álomotthonukat egy olyan helyen, ahol minden elvárt szolgáltatás karnyújtásnyira található. Az ingatlan jellemzői: - Közel 76 négyzetméteres alapterület, mely akár bővíthető is és elegendő teret biztosít a kényelmes élethez - Szerkezetileg jó állapotban van, ami lehetővé teszi a felújítást és az álmodozott otthon kialakítását - Fa nyílászárók, amelyek természetes hangulatot teremtenek - Konvektoros fűtési lehetőség, amely hőmérséklet szabályozást biztosít - Az udvaron található garázs és számtalan melléképület és műhely, ideális tároláshoz vagy különböző tevékenységekhez - 480 négyzetméteres telken jelentős a zöld terület - A ház csendes utcában található, így nyugodt és pihentető környezetet biztosít Ez az ingatlan kiváló lehetőséget kínál mind azoknak, akik saját otthont szeretnének kialakítani, mind azoknak, akik befektetési céllal gondolkodnak. Az ingatlan állapota és a környék adottságai miatt ideális választás lehet. Ha felkeltette érdeklődésedet ez a lehetőség, ne habozz, és vedd fel velünk a kapcsolatot a további részletekért vagy a megtekintési időpont egyeztetéséhez a +36 30 331 0342 telefonszámon. Ez az ingatlan lehet az, amire régóta vártál, és most itt az idő, hogy megragadd ezt az alkalmat. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166810 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
I

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 331 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 331 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY