Eladó ház Zalaegerszeg, Gálafej 115 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Gálafej 115 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Gálafej 115 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7667676
Referenciaszám: U0044579
Feltöltve: 18 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 3 szobás: 67,8 millió Ft

67,8 millió Ft
589 565 Ft/m²
115 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 196 773 Ft
Második évtől
268 537 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A hirdetési ár a telket nem tartalmazza! Válasszon telket kínálatunkból! Építsen modern otthont, rövid határidővel, verhetetlen áron! - Könnyűbeton falbeton technológia - Tégla és beton kettő az egyben - Természetes összetevők, újrahasznosítható építőanyag - Magas minőségű és szilárdságú épület szerkezet - Derékszögű illesztések, függőleges falívek, sima felület - Teljes elektromos előkészítés a panelekben - Környezettudatos a gyártás és kivitelezés hulladék mentes - Innovatív kerámia házak egyenesen a gyártótól Lényegesen gyorsabb projekt futás! Tervezéstől a kivitelezésig A falszerkezetek tervezése, gyártása, szállítása és kivitelezése egy kézben összpontosul. A folyamat az ügyféligények felmérésével indul, ezt követően elkészülnek a gyártmánytervek. A falpanelek üzemben készülnek, majd a szállítást követően, autódaru segítségével kerülnek végleges helyükre. A tömör falak jól tárolják a hőt, télen-nyáron magas komfortérzetet biztosítanak - Jó hőszigetelő – A főfalakon 20cm-es hőszigeteléssel kiváló, 0,15÷0,19 W/m2K hőátbocsátási tényező érhető el - Páraáteresztő – A magas kerámia tartalomnak köszönhetően a falak a párát áteresztik, az épület „lélegzik” - Tűzálló – A keramzit adalékú könnyűbeton az „A1 – Nem éghető” tűzállósági osztályba sorolható (DIN 4102 szabvány) - Tartós – Ellenáll a víznek, fagynak, savaknak és lúgoknak, élettartama a 100 évet is meghaladhatja - Szilárd – A könnyűbeton főfalak LC16/18, a válaszfalak LC12/13 szilárdsági osztályúak - Jó hangszigetelő – A 15cm vastag, 1600kg/m3 térfogatsúlyú panelek léghangszigetelése 45 decibel - Egészséges – A falazat kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, ellenáll a penésznek és egyéb kártevőknek - Környezetkímélő – A technológia közel nulla építési hulladékot termel, a falanyag 100%-ban újrahasznosítható A könnyűbeton elemek a Lengyelországi üzemben készülnek, ISO9001-es minőségbiztosítás mellett. Az épületszerkezetek statikai méretezése és a gyártmánytervek elkészítése az Eurocode 2 szabvány előírásai alapján történik, a legyártott panelek CE minősítéssel rendelkeznek. Annak érdekében, hogy az építkezés megvalósítható, költséghatékony, gyors és zökkenőmentes legyen, egy konzultáció keretében tárgyaljuk végig a projekt különböző lépéseit, és felmérjük az építkezés helyszínét. A falpanelek beemelése autódaru segítségével történik, a szerkezet teljes készre szerelése 2-4 munkanapot vesz igénybe, egy egyszintes családi ház esetében. Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Salamon Nikoletta Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Európa tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Salamon Nikoletta Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Európa tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY