Eladó ház Zalaegerszeg 360 nm
Eladó ház Zalaegerszeg 360 nm
Eladó ház Zalaegerszeg 360 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7316005
Referenciaszám: HZ023135
Feltöltve: 3 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 6 szobás: 76,9 millió Ft

76,9 millió Ft
213 611 Ft/m²
360 m²
Alapterület
300 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 223 183 Ft
Második évtől
304 580 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fantasztikus befektetési lehetőség Zalaegerszegen!Eladó Zalaegerszegen egy kettő szintes lakóingatlan megannyi lehetőséggel. A ház tetőterében kialakításra került egy bruttó 120 nm-es nappali+ három hálószoba, tágas, gépesített konyha étkezővel, fürdőszoba+mellékhelyiség és egy igény szerint hasznosítható tároló. Fűtését és melegvíz ellátását  gáz-cirkó kombi kazán biztosítja, tájolása észak-déli. A földszinten kettő, külön bejáratú lakást találunk, az egyik már teljesen összkomfortos lakóingatlanként várja új tulajdonosát, a másik egyenlőre irodaként funkcionál, szintén lakóingatlan minősítéssel.Itt klímával tudja az Önnek megfelelő hőmérsékletet szabályozni. A ház alatt lévő két részre osztott garázs, több autó parkolására is alkalmas. Amennyiben abban gondolkozik, hogy vállalkozását szeretné napi szinten otthonából megközelíteni, vagy éppen generációk különválása a cél egy fedél alatt maradva, kérem telefonáljon időbpontegyeztetés céljából és tekintse meg az ingatlant. Cégünk díjmentes hitel előminősítést biztosít és a legkedvezőbb konstrukcióval szolgálja ki igényeit. Várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 222 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca
+36 20 222 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.