Eladó ház Zalaegerszeg 140 nm
Eladó ház Zalaegerszeg 140 nm
Eladó ház Zalaegerszeg 140 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7607345
Referenciaszám: HZ050294-4290789
Frissítve: ma

Zalaegerszeg eladó családi ház 4 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
850 000 Ft/m²
140 m²
Alapterület
520 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 389 105 Ft
Második évtől
502 874 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Önnek már csak a belső burkolatokat kell kiválasztania!Új építésű családi ház, prémium minőségben, kulcsrakészen.Megvételre kínálom ezt a jelenleg hiánypótló ingatlant a zalaegerszegi lakáspiacon.Csendes, nyugodt, biztonságos, zöld környezetben épülő bruttó 140 m2-es családi ház, mely nappali+3 külön bejáratú hálószoba, amerikai konyha+étkező, fürdő, és egy különálló mellékhelyiségből áll. Az épület mind műszakilag, mind esztétikailag messzemenően megfelel a kor követelményeinek. Az ingatlan a Zalaegerszegen egyedülálló 12 letisztult, modern, egyszintes, világos, élhető és tágas terekkel rendelkező családi házból álló projekt része, saját kerttel, terasszal és 2 autónak megfelelő dupla garázzsal.Az épület 30 cm-es tégla építésű, 15 cm-es szigeteléssel. Alacsony energiaigényű, a fűtés és melegvízellátást modern levegő-víz hőszivattyú biztosítja. A padlófűtésnek hála a kellemes hőérzet mindig garantált. A belső burkolatok a vevő igényeinek megfelelő minőségben, illetve színvilágban kerülhetnek beépítésre, amennyiben a kivitelezés alatt lefoglalja az ingatlant.A házak építése 2022. őszén elkezdődött. A vételár a kulcsrakész állapotra vonatkozik, mely 2023. májusra várható.Az ár tartalmazza a kert kialakítását és a kerítés mellett húzódó élő sövény telepítését is. A beruházó AJÁNDÉKba adja a térkövezést.Jelenleg lehetősége van még szerkezetkészen vagy emelt szintű szerkezetkészen is megvásárolni az ingatlant. Ebben az esetben az árak személyes konzultáció kapcsán kerülnek meghatározásra az igények és műszaki tartalom ismeretében.A hirdetésben szereplő belső és külső képek egy a már elkészült ház referencia képei.CSOK és egyéb illetékkedvezmények igénybe vehetők!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bócz Anna Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 346 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bócz Anna Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 346 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY