Eladó ház Zalaegerszeg 196 nm
Eladó ház Zalaegerszeg 196 nm
Eladó ház Zalaegerszeg 196 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7810904
Referenciaszám: HZ087383
Frissítve: 1 hónapja

Zalaegerszeg eladó családi ház 3 szobás: 160 millió Ft

160 millió Ft
816 327 Ft/m²
196 m²
Alapterület
322 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 464 361 Ft
Második évtől
633 716 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaegerszeg belváros közeli részén családi ház eladó.A saroktelken elhelyezkedő ingatlan, kitűnő állapotot képvisel. Különlegessége, hogy kettő, különálló lakrész került kialakításra, ami vállalkozásként is kiválóan hasznosítható, valamint több generáció részére is kényelmes lakhatást tud biztosítani. Az elmúlt  években a felújításon és korszerűsítésen volt a hangsúly. A nagyméretű téglából készült házat kibővítették, fűtéséhez vadonatúj gáz-cirkó kazánt szereltek be, víz- és villanyvezetékei cserélve lettek, 10 cm-es szigetelést, új, műanyag nyílászárókat és kiváló minőségű mediterrán betoncserép fedést kapott.A földszinten levő lakótér komfortos elrendezésű, és tetszés szerint alakítható is. Jelenleg egy tágas konyha-étkező, kettő szoba, fürdőszoba és kazánház elosztású. Az új lakrészbe belépve egy lépcsőházba érkezünk, ahonnan a teraszos és tágas nappali nyílik, a fürdőszoba, és az emeletre vezető út. Fent akár egy kisebb lakás is tervezhető,hiszen erkéllyel, nappalival és tetőtéri hálószobával rendelkezik. Aki befektetési céllal vásárol, apartmanházban gondolkozik vagy szállásoltatási szándéka van, esetleg vállalkozásának keres új helyet, kitűnő lehetőséget talált! Viszont, ha Ön az ingatlant eredeti funkciója szerint, vagyis családi házként hasznosítaná, annak sincs akadálya, hiszen a vételár részét képezik új,építész által készített tervdokumentációk is. A térkővel borított, kezelhető méretű udvaron van a garázs, amiben autója  parkolása mellett elegendő tároló helyet is tud biztosítani magának. Megtekintéshez való időpontegyeztetés a megadott elérhetőségek valamelyikén lehetséges.Várom megtisztelő hívását akár hétvégén is.Cégünk díjmentes hitel előminősítést biztosít és a legkedvezőbb konstrukcióval szolgálja ki igényeit.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2012
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 222 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 222 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY