Eladó ház Zalalövő 180 nm
Eladó ház Zalalövő 180 nm
Eladó ház Zalalövő 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8061934
Referenciaszám: HZ098220
Frissítve: 14 napja

Zalalövő eladó családi ház 4+2 fél szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
277 222 Ft/m²
180 m²
Alapterület
876 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befektetők, nagycsaládok figyelmébe ajánlom!Az Őrség és a Göcsej tájegységek határán fekvő kisvárosban, Zalalövőn kínálok eladásra egy családi házat. Az ingatlan távolabb a központtól, nyugodt környezetben, erdős terület mellett található. Garantált a jó levegő, a nyugalom, a reggeli madárcsicsergés.A 876 nm-es telekre egy kis emelkedőn keresztül jutunk. Itt áll a brutto 180 nm-es tetőtérbeépítéses, tágas lakóépület.A 80-as évek végén épült a ház, de a felső szintet jóval később alakították ki. Falait külső szigeteléssel látták el, a födém kőzetgyapottal szigetelt. Puffertartállyal bővített vegyes tüzelésű kazán biztosítja a ház melegét, gázcsatlakozás a telek előtt lehetséges.Az alsó szinten a közös családi élet fő helyszíne a napsütötte, tágas nappali. Mellette két szoba került kialakításra, ezek előtt terasz található. A felső szinten is a nagy nappaliból nyílnak a hálószobák, mellettük egy kisebb helyiség gardróbként funkcionál. Mindkét szinten van fürdőszoba.A felső részen is kialakítható egy kisebb konyha, vízvezetékezés rendelkezésre áll.A ház elrendezése és praktikus belső kialakítása révén akár 2 generáció együttélésére is alkalmas.Gondolkodhatunk vendégház üzemeltetésében is, hiszen a környék egész évben népszerű, keresett pihenőhely!A ház teljes berendezéssel együtt kerül eladásra!  Azonnal költözhető!A telek hátsó része erdővel határolt, néha átsétálnak az őzek is. A ház mögött néhány melléképület segíti a tárolást illetve egy garázs is rendelkezésre áll. Van hely a kertben kertészkedésre, kialakíthatunk pihenőhelyet grillezéshez, családi-baráti összejövetelekhez.Pár kilométerre található a gyönyörű Borostyán-tó, onnét pedig néhány perc alatt az Őrségbe érünk. Tegyük félre az autót, elő a biciklikkel! Fedezzük fel a környéket! Érdemes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1980
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádaljai Hédi Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 501 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádaljai Hédi Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 501 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY