Eladó ház Zalaszabar 140 nm
Eladó ház Zalaszabar 140 nm
Eladó ház Zalaszabar 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7255570
Referenciaszám: 155855
Feltöltve: 20 napja

Zalaszabar eladó családi ház 4 szobás: 93 millió Ft

93 millió Ft
100 108 Ft/m²
140 m²
Alapterület
929 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 269 910 Ft
Második évtől
368 347 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Legyen egy gyönyörű háza Zalaszabar egyik csendes utcájában közel a Kis-Balatonhoz, ami akár állandó lakhatásra, akár nyaralónak, akár üzleti befektetésnek is kivallóan alkalmas. Ezt a csodaszép ingatlant az Openhouse Ingatlan Iroda 155855 számú eladásra kínált ingatlanjai között találja meg. Az épület jellemzői: Igényes, magas színvonalú külső és belső tér. A földszinten 1 nappali,1 konyha-étkező,1 közlekedő,1 WC és egy tusolóval ellátott fürdő helyezkedik el. A tetőtérben 3 szoba,1 háztartási helyiség,1 WC,1 közlekedő és egy masszázskáddal felszerelt fürdőszoba lett kialakítva. A szobák burkolata laminált padló az összes többi helységet mázas kerámia burkolatot kapott. Az ingatlanhoz tartozik még egy 24 m2-es fedett terasz és egy fedett, több állásos kocsi beálló is. Az udvar részben térkövezett részben pedig füvesített, nagyon szép kovácsoltvas kerítéssel körbe kerített. A 929 m2-es telek enyhén lejtős déli irányba. A ház műszaki adatai: - Lábazat: Leier zsalukő lábazat - Főfalak: Porohterm 30-as tégla - Válaszfalak. 10 cm-es kisméretű tégla - Födém: E gerendás födém - Tetőszerkezet: nyeregtetős fedélszék - Tetőfedés anyaga: égetett cserép - Bádogozás: Horganyzott acéllemez ereszcsatorna és lefolyó - Nyílászárók: műanyag, hőszigetelt nyílászárók szúnyoghálóval és redőnnyel - Hőszigetelés: 10 cm drawyt hőszigetelés a falakon, a tetőben isover 15 cm-es szálas hőszigetelés - Fűtés: kettős fűtési rendszer: gáz cirkó kazán és vízpatkós cserépkályha - Az épület klímával is rendelkezik Az ingatlan per- és tehermentes, a tulajdoni viszonyai rendezettek, igény esetén 3 hónapon belül költözhető a beépített bútorok az eladási ár részét képezik. A látnivalók a közelben: Kis-Balaton (3km), Kis-Balaton bemutató ház (3km), Keszthely (22km), Zalakaros (8km), Hévíz (20km), Kehidakustány (21km), Zobori Élmény és Kalandpark (600m), Állat simogató (500m), Kányaváry Borbirtok (800m), Bivalyrezervátum (18km), Telekaland Mesepark (19km), Kányavári sziget (12km), Kis-Balaton kerékpáros kör (47 km hosszú), Balaton körüli kerékpárút (Balatoni Bringakörút, 203 km hosszú) Sétarepülés Balatonfly (8km) Csiga- Túra tanösvény (9km)   Amennyiben a 155158. számú vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal. Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek a szolgáltatásaink ingyenesek! Ingatlana finanszírozását bank független hitelszakértőnk díjmentes szolgáltatásával támogatjuk! Az otthon érték, az ingatlan üzlet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bájer-Sárközi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 358 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bájer-Sárközi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 358 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY