Eladó ház Zalaszentgrót 140 nm
Eladó ház Zalaszentgrót 140 nm
Eladó ház Zalaszentgrót 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7814145
Referenciaszám: HZ020582
Frissítve: 17 napja

Zalaszentgrót eladó családi ház 4 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
285 000 Ft/m²
140 m²
Alapterület
950 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaszentgróton eladásra kínálok egy 960 nm-es telken fekvő, akár három gyermekes család igényeit is teljes mértékben kielégítő családi házat. Az ingatlan 1963-as években épült, tégla falazatú. A családi ház nettó alapterülete 140 m2, amely a nappali mellett 3 hálószobát, egy fürdőszobát, kettő illemhelyiséget, egy konyhát, 2 előszobát, tárolót, közlekedő helyiségeket   foglal magába.Az ingatlan betonfödémes, sátortetős, cserép héjazatú, jó állapotú. A ház legtöbb ablaka fa szerkezetű, jó állapotú. A téli hideg hónapokban a kellemes hőmérsékletről gázcirkó kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. A ház szerkezetileg és statikailag jó állapotban van, belsejét tekintve tágas terekkel rendelkezik, lakható állapotú, de igény szerint felújítandó. A telek rendezett, füvesített, díszfák, gyümölcsfák és bokrok díszítik. A telek hátsó részén helyet kapott egy 20 nm-es elektromos ajtóval ellátott zárt garázs, és egy 15nm-es tároló, valamint 2 melléképület. Az udvaron található üvegház és egy kerti kemence, ami igazán jó hangulatot varázsol az ott élők számára, lehetőséget adva akár baráti és családi összejövetelekre. A telek locsolásáról fúrt kút gondoskodik, ezzel csökkentve az esetleges vízszámlát. A ház Zalaszentgrót központjában található, kellemes szomszédi környezetben. Iskola, óvoda és minden fontos intézmény, bevásárló lehetőség könnyen elérhető pár perces sétával. A ház 2 bejárattal rendelkezik, így akár az első rész vállalkozás kialakítására is alkalmas. Zalaszentgrót a Zala-völgyében, szép természeti környezetben elhelyezkedő város. 30 km-es távolságra van Zalaegerszeg, Keszthely. Dinamikusan fejlődik, ipari, élelmiszeripari vállalkozások adnak munkahelyeket. Oktatás, kulturális élet magas színvonalú. Sportolásra is van lehetőség, nagyon kedvelt a termálfürdő.Nincs elég önereje a vásárláshoz? Ne csüggedjen, cégünk díjmentes ügyintézéssel segíti az önök vásárlást, banksemleges hitelügyintézőnkkel. CSOK, CSOK-hitel, Babaváró, jelzáloghitelben is tudunk segíteni.Bővebb információért és személyes megtekintéssel kapcsolatban várom megtisztelő hívásukat a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1963
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY