Eladó ház Zalaszentgrót, Szabadság utca 110 nm
Eladó ház Zalaszentgrót, Szabadság utca 110 nm
Eladó ház Zalaszentgrót, Szabadság utca 110 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7897426
Referenciaszám: HZ031893
Frissítve: 16 napja

Zalaszentgrót eladó családi ház 3 szobás: 30 millió Ft

30 millió Ft
272 727 Ft/m²
110 m²
Alapterület
2503 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 068 Ft
Második évtől
118 822 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a hagyományos, állattartásra épülő életmódhoz alakított ingatlan Zalaszentgrót nyugodt, csendes részén.  A 2503 m2 telek első 1500m2-re biztonságosan bekerített, elkerített szakaszokkal, melyekhez közvetlenül kapcsolódik a szomszédos 2261m2-es szántó.  Az épületben van vezetékes víz, csatorna és áram, míg a fűtést vegyes tüzelésű kazánon alapuló rendszer biztosítja. A gáz a telken belülre be lett vezetve. A gondozott, jól karbantartott lakóház első része kő alapra épült tömésház, míg a hátsó rész tégla falazatú. Az épület felújítása több lépcsőben történt, 10 éve került sor új fürdőszoba kialakítására illetve a burkolatok és nyílászárók cseréjére. 2016-ban valósult meg a központi fűtés kialakítása, a víz és villany vezetékrendszer cseréjével együtt. Ezt követően a tető lécezésének cseréje is megkezdődött. A bútorzattal együtt történő átadásra van lehetőség, megegyezés kérdése.A lakóházhoz kapcsolódik két raktárhelyiség és egy pajta, amely két autó, vagy akár egy traktor és tartozékai tárolására is alkalmas. A telek szemközti oldalán található egy külön épület ólakkal, régi nyári konyhával. jelenleg tyúkokat és juhokat tartanak két kutya őrizete mellett, de van lehetőség több haszonállat elhelyezésére is.Az ingatlan ideális lehetőség a hagyományos, természetközeli életmódot kedvelőknek lakhelyként, illetve a túrázás szerelmeseinek nyaralóként is. A közelben elérhető a Zala-folyó, a Keszthelyi-hegység, Kis Balaton, Balaton, de a közeli fürdőhelyek közül  Kehidakustány, Hévíz, Zalakaros is. Ugyanakkor Zalaszentgrót helyben biztosítja egy kisváros elvárt lehetőségeit is.Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele és tegyen ajánlatot!További információkért keressen bizalommal! Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1950
Erkély:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyer Csaba Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyer Csaba Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY