Eladó ház Zalavár, Csillag utca 100 nm
Eladó ház Zalavár, Csillag utca 100 nm
Eladó ház Zalavár, Csillag utca 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7486680
Referenciaszám: HZ051430
Feltöltve: 17 napja

Zalavár eladó családi ház 4 szobás: 55,5 millió Ft

55,5 millió Ft
555 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
4154 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 161 075 Ft
Második évtől
219 820 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Önellátó gazdálkodást folytatna egy varázslatos helyen?- Zalaváron: Balaton, Kis-Balaton és Hévíz közelében található történelmi településen kínálom az alábbi ingatlant:- 4154 nm-es kert + állattartáshoz, gazdálkodáshoz szükséges melléképületek sora + 25 nm-es vendégház- 100 nm-es, 2022-ben jelentős mértékben megújult 3 szoba + nappalis, összkomfortos családi ház.- 2022-ben vadonatúj tetővel, új műanyag nyílászárókkal és elektromos kapuval született újjá az ingatlan.  - Praktikus adottságai: 3 fázisú áram, patkós kandalló radiátoros hőleadással - így akár a gázkazánról, de akár fafűtéssel is üzemeltethető - alternatív módon, minden körülmények között gazdaságosan!  30 méter mély, soha ki nem apadó fúrt kút a mezőgazdaság és az állattenyésztés igényeinek kielégítésére. Fedett, 2 gépkocsi tárolására alkalmas beálló.- Falazata vegyes, a ház egy része természetközeli, nyáron hűvös, télen meleget adó, 50 cm-es vastagságú vályogból készült, ehhez kapott a 80-as években egy újabb építésű tégla részt. A ház belseje friss, tiszta, semmilyen kellemetlen mellékhatás nem tapasztalható! Minden fontos szerkezeti eleme stabil és nagyon jó állapotú (részben az idei felújításnak is köszönhetően) a beltér természetesen igény szerint felújítható, de jelenlegi állapotában is tökéletesen funkcionáló, lakható, jó állapotú minden!Az ingatlanban minden adottság megvan, hogy egy teljesen önellátó gazdaságot folytasson itt új tulajdonosa, ha Önnek is ez az álma, hívjon, rugalmasan mutatom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Kornélia Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Kornélia Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY