Eladó ház Zánka 180 nm
Eladó ház Zánka 180 nm
Eladó ház Zánka 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7781919
Referenciaszám: 302323
Frissítve: 14 napja

Zánka eladó családi ház 5 szobás: 149,99 millió Ft

149,99 millió Ft
833 278 Ft/m²
180 m²
Alapterület
696 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 435 309 Ft
Második évtől
594 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONI PANORÁMÁS, KULCSRAKÉSZRE ÚJJÁÉPÍTETT CSALÁDI HÁZ MODERN GÉPÉSZETTEL ELADÓ ZÁNKA KÖZPONTI RÉSZÉN! A 2022-23-BAN újjáépített, 2 SZINTES ingatlan ALAPTERÜLETE n. 180 M2 (br. 220 m2), mely egy 696 M2-ES TELKEN helyezkedik el. Hozzátartozik egy 18 M2-ES TERASZ, egy 18 M2-ES ERKÉLY - melyekről panorámás kilátás fogad minket -, továbbá a ház alatt egy JÓ ÁLLAPOTÚ, EREDETI, 18 M2-ES BOROSPINCE is. A kert végében található EREDETI ÁLLAPOTÚ, 40 M2-ES, vörös terméskőből épített EGYLÉGTERŰ KISHÁZ átépítésével nyári konyhát/tárolót/garázst/műhelyt/stb. alakíthatunk még ki a későbbiekben. Az eredeti házat - a borospince kivételével - teljesen lebontották, ezt követően az ingatlan ÚJ ALAPOT KAPOTT és KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTIG ÚJJÁÉPÍTETTÉK. A közelben többek közt játszótér, étterem, borászat, posta, orvos és állatorvos, hivatalok, kétnyelvű német óvoda is található. A legközelebbi élelmiszer bolt ~40 méter sétával, a strand autóval 3-4 perc alatt elérhető. MŰSZAKI ADATOK: - MELEG VÍZ: hőszivattyú - FŰTÉS és HŰTÉS: mindkét szinten padlófűtés (6+5 körös) és plafon hűtés-fűtés (6+3 körös) - GÁZ: gázcsonk a telken belül található - VILLANYHÁLÓZAT: rézvezeték, 3x16A - NYÍLÁSZÁRÓK: műanyag, hőszigetelő, 3 rétegű, 6 kamrás - SZERKEZET: a főfalazat 44 cm-es Wienerberger okos téglából, a válaszfalak 10 cm-es Ytongból épültek - FÖDÉM: monolit vasbeton - HÉJAZAT: Terrán betoncserép - SZIGETELÉS: héjazat alatt 20 cm kőzetgyapot - TV / INTERNET: a környéken általában műholdvevővel megoldott, de előrelátóan az UTP kábel be lett húzva - RIASZTÓRENDSZER: a kábelek behúzásával előkészítve AZ INGATLAN TEHERMENTES, BIRTOKBAVÉTELE MEGEGYEZÉS SZERINT TÖRTÉNIK! A folyamatosan fejlődő településen rengeteg PROGRAMLEHETŐSÉG várja: - A 2,5 HA területű GYEREKBARÁT ZÁNKAI STRAND - A fürdő előtt elhaladó BALATONI BICIKLIKÖRÚT - A gyerekeknek a fő szezonban KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOK - A hétvégeken a “Mozdulj Balaton” rendezvénysorozat keretében zajlódó SPORTVERSENYEK - ZÁNKAI HALÁSZNAPOK és BORHETEK, esténként ingyenesen látogatható műsorok További információkért forduljon hozzám bizalommal! :) Kérjük, hivatkozzon irodai referencia számunkra! Irodai referenciaszám: 302323 – MEGBÍZHATÓ ÜGYVÉDI HÁTTÉR. – ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS KÉSZÍTÉSE. – INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelek és állami támogatások ügyintézése, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal. – Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk! KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN ÉS A BALATON KÖRNYÉKÉN!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
panoráma
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rikk Adrienn Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 256 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rikk Adrienn Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 256 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY