Eladó ház Zselickisfalud 85 nm
Eladó ház Zselickisfalud 85 nm
Eladó ház Zselickisfalud 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7811927
Referenciaszám: HZ038072
Frissítve: 8 napja

Zselickisfalud eladó családi ház 3 szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
705 882 Ft/m²
85 m²
Alapterület
10437 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 135 Ft
Második évtől
237 644 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ajánlatunk: egy gyönyörű, 1900-ban épült, falusi polgári stílusú családi ház Zselickisfaludon. Az ingatlan egy 10437 nm-es telek közepén található, a csodálatos Zselici dombok társaságában. A ház 85 nm alapterületű, és minden szempontból kényelmes nyújt.Főbb jellemzők:Három tágas szoba, étkező és főzőhely a család összejöveteléhez és kényelméhezKellemes fürdőszoba, hogy minden nap frissítő és komfortos legyen.Fedett terasz, ahol élvezheti a természet közelségét és a pihenéstNagy belmagasság, amely lehetővé teszi a galériát és egyedi térérzetet kölcsönöz az otthonnak.Vegyes tüzelésű kandalló és házhoz illő, jó állapotú cserépkályha a kellemes melegségért.3 évvel ezelőtt beszerelt hűtő-fűtő klíma, amely az évszakok változásával az optimális hőmérsékletet biztosítja.Tetőszerkezet korszerű cseréje és napelemek telepítése három éve, amely hosszú távon kíméli a környezetet és csökkenti a rezsi költségeket.Villanyvezetékek korszerű cseréje öt éve, így biztosítva az ingatlan megbízható elektromos rendszerét.A telek nemcsak a csodálatos házat rejt magában, hanem számos egyéb kényelmi funkciót is tartogat. Számos gyümölcsfa, veteményes és telepített fenyők gondoskodnak a természet közelségéről és az otthoni kertészkedés lehetőségérAz autóját sem kell az utcán hagynia, hiszen kocsibeállás és zárható garázs áll rendelkezésre. Az ingatlan továbbá egy 25 nm-es pincét és egy 18 nm-es kazánházat is magában foglalNe hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és nézze meg személyesen ezt a varázslatos családi otthont Zselickisfaludon. Csak egy pillanatnyi döntés választja el attól, hogy valóra váltsa álmait!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duna House - Kaposvár, Irányi Dániel utca Duna House - Kaposvár, Irányi Dániel utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 944 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duna House - Kaposvár, Irányi Dániel utca Duna House - Kaposvár, Irányi Dániel utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 944 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY