Eladó lakás Budapest IX. kerület 54 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület 54 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület 54 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8130889
Referenciaszám: LK086808
Feltöltve: 23 napja

Budapest IX. kerület eladó csúsztatott zsalus lakás 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
924 074 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó lakás a József Attila Lakótelepen.Eladó Budapest 9. kerületében, a József Attila lakótelepen, parkos környezetben, egy 4 emeletes, csúsztatott zsalus építési technológiával épült ház 3. emeletén található, 54 nm-es, napfényes, erkélyes lakás.A 4 szintes felépítmény az 1960-as években épült, csúsztatott zsalus építési technológiával. Az ingatlan 2 szobás, tisztasági festéssel költözhető, jó állapotú, apróbb változtatásokkal egy modern otthon varázsolható belőle. Az erkély a parkos, zöld övezeti részre néz, csend és nyugalom veszi körül az itt élőket.Fontos információk:-    a nyílászárók korszerű műanyag ablakok,-    a fürdőszoba és a konyha felújításon esett át,-    a konyhabútor a vételárrészét képezi,-    a hideg és melegburkolatok cseréje megvalósult.Az ingatlanba belépve tágas közlekedőbe érkezünk, a konyha jobbra található, mellette a fürdőszoba és a wc, mely a hálószobából is megközelíthető.A közlekedőből balra nyílik 2 db háztartási helyiség, a nappali tágas erkéllyel ellátott, ha valakinek fontos, hogy a szobák, ne egybe nyílóak legyenek, könnyűszerrel megvalósítható a két külön bejáratú szoba.Az ingatlanban két db háztartási helyiség is kialakításra került, az egyik helyiség mosókonyhának tökéletes.A közös költség 14,600,- Ft./hó, mely a szokásos költségeken túl, tartalmazza a szemét szállítás díját és a felújítási alapot is.A fűtésről a távhő gondoskodik, melynek havi átalány díja 14.200.,-Ft./hó.Megemlíteném a társasház anyagi helyzete rendezett, stabil a lakóközösség, csendes, nyugodt.A lakáshoz tartozik egy tároló is, amit 3 lakás közösen használ.Ajánlom befektetőknek, családosoknak, de felsőoktatásban tanulók számára is kiváló választás, mivel az egyetemek könnyedén és gyorsan megközelíthetőek.A ház elhelyezkedése minden szempontból tökéletes. A Pöttyös utca metrómegálló pár perces sétával elérhető.A közelben található gyógyszertár, iskolák, óvoda, bevásárlóközpontok, étterem. Kiváló a tömegközlekedés is: az M3-as metró öt perc sétára van, valamint a 3-as, 37-es, 69-es villamos és a 181-es, 281-es buszok szintén a lakástól nem messze.A lakás per- és tehermentes.Az ingatlan kiürített állapotban kerül átadásra, a bútorok és a berendezés nem tartalmazza a vételárat. Jöjjön nézze meg, szeressen bele és tegyen rá ajánlatot.A részletekkel kapcsolatban várom jelentkezését! Hívjon, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1965
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zámbó Beatrix Duna House - Nemes utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 421 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zámbó Beatrix Duna House - Nemes utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 421 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY