Eladó lakás Keszthely 75 nm
Eladó lakás Keszthely 75 nm
Eladó lakás Keszthely 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7987863
Referenciaszám: H480963
Frissítve: 1 hónapja

Keszthely eladó csúsztatott zsalus lakás 4 szobás: 56,9 millió Ft

56,9 millió Ft
758 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 165 138 Ft
Második évtől
225 365 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiemelt megbízás kizárólag Irodánk kínálatában! Eladásra kínálom Keszthely kedvelt részén találhtó 3. emeleti 75 m2-es lakást melyhez + 4,2 m2-es erkély tartozik. Az ingatlan 1993-ban épült csúsztatott zsalus, 20 cm-es hőszigetelést kapott. A lakásban 4 szoba, konyha, étkező, közlekedő, fürdőszoba, WC, tároló, erkély található Az egyedi fűtéses lakás melegéről újszerű gáz-cirkó kazán gondoskodik. Közös költség 9500.- Ft mely tartalmazza a felújítási alapot, üzemeltetési költséget, szemétszállítási díjat, és a lépcsőház világítást. Alacsony rezsijű lakás, állandó lakhatáasra, vagy akár nyaralónak is tökéletes! Gyalog pár perc alatt elérhető fodrászat, pékség, cukrászda, gyógyszertár. Bevásárlóközpontok, belváros, Balatonpart autóval csak pár percnyire vannak. Keszthely a Balaton egyik legkedveltebb települése. Nemcsak a szezont jelentő meleg évszakban, hanem az őszi-téli, kora tavaszi időszakban is . Keszthely a strandolás és a vízi élmények mellett a Balaton legszebb épített örökségeit, izgalmas kulturális kikapcsolódási lehetőségeit kínálja !Szerencsés elhelyezkedését fokozza a Hévízi gyógytó közelsége is, így a gyógyulni vágyok élvezhetik akár egész évben a gyógyfürdő adta pozitív hatásokat! Hévíz 8 km, Zalacsány pedig 15 km autóút, ahol akár golfozásra is van lehetőség, Zalakaros 30 km. Hévíz-Balaton Repülőtér 15 km, Budapest pedig körülbelül 2 órányira elérhető az új M76-os autóútnak köszönhetően! Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, egy egyeztetett időponzban megmutatom!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Erkély:
4,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poldauf Róbert Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poldauf Róbert Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY