Eladó ház Balatonmáriafürdő 78 nm
Eladó ház Balatonmáriafürdő 78 nm
Eladó ház Balatonmáriafürdő 78 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7331621
Referenciaszám: NY010109
Feltöltve: 17 napja

Balatonmáriafürdő eladó egyéb ház 3 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
537 179 Ft/m²
78 m²
Alapterület
308 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 604 Ft
Második évtől
165 954 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonmáriafürdő község Somogy megyében, a Marcali járásban., a Balaton délnyugati partján, közvetlenül a Kis-Balaton szomszédságában helyezkedik el. 8 kilométer hosszú tóparttal rendelkezik, az északi part panorámája és a nádas érintetlen természete miatt a tó ezen területén Balatonmáriafürdő a Balaton egyik legcsendesebb és legromantikusabb helye. A település csendes, mellékutcájában kínálok megvételre , jó állapotú nyaralót. Az 1977- ben téglából épült 3-as ikernyaraló szélső lakása várja új tulajdonosát. Az épület 925 nm alapterületű osztatlan, közös telken található, a nyaralóhoz 308 nm telek terület tartózik. A lakás 2007-ben részleges felújításon esett át , víz, villanyvezetékek cseréje megtörtént. Fürdőszoba , lakrészek új burkolatokat kaptak. A műanyag, hőszigetelt nyílászárók , redőnnyel felszereltek. A kétszintes ház elosztása, földszint - tágas nappali,konyha-étkező, fürdőszoba ,utcafronti, és kerti teraszkapcsolattal is rendelkezik. Az emeleten - 2 szoba,mosdó,az átmeneti térben további fekvőhelyek kerültek kialakításra, erkély. Közművekkel rendelkezik, gáz a telken belül található. Mivel a tulajdonos nyaralóként használta , nem téliesített,kiépített fűtési rendszer jelenleg nincs. Gondozott, parkosított kert, az autók parkolása a telken belül megoldott. A bútorok a vételár részét képezik, ide már csak ön hiányzik! Töltse már az idei nyarat, saját vízközeli nyaralójában ! A Balaton part , az Őrház utcai szabad strand pár perces sétatávolságra található. Bevásárlási lehetőség, vasútállomás , éttermek 200-300 méteren belül minden megtalálható amire a nyaralás során szüksége lehet. Ha felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1977
Erkély:
4 m²
Terasz:
10,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY