Eladó ház Kehidakustány 47 nm
Eladó ház Kehidakustány 47 nm
Eladó ház Kehidakustány 47 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7784746
Referenciaszám: NY011131
Frissítve: 1 hónapja

Kehidakustány eladó egyéb ház 1 szobás: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
210 638 Ft/m²
47 m²
Alapterület
5264 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 732 Ft
Második évtől
39 211 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok a Kehidakustányi hegyen található 5264 m2 területű rét, szántó, szőlő, gyümölcsös és gazdasági épület megnevezéssel nyilvántartott zártkerti ingatlant. Kehidakustány Zala vármegye északi részén, a Zala völgyében, annak két partján helyezkedik el. Gyógyvize messzi földről vonzza az idelátogatókat. Minősített kalcium- magnézium hidrogén karbonátos vizét a kénes gyógyvizek csoportjába sorolták. Mozgásszervi, nőgyógyászati megbetegedések, idegrendszeri bántalmak, bőrgyógyászati problémák ellen ajánlott. A települést övező csodás természeti környezetben kínálom megvételre az alábbi paraméterekkel rendelkező zártkerti ingatlant, amelyre a hatályban lévő földtörvény rendelkezései vonatkoznak, tehát kifüggesztéses. A 2023- 07-01.-én életbe lépő új szabályozás értelmében a kifüggesztés ideje egy hónapra rövidült. Az 5264 m2 területen található számos gyümölcsfa: alma, dió, barack, szilva, valamint 411 m2 szőlő, amely fehér és kék borszőlő. A területen található tűzifa mennyiség nem képezi a vételár részét, de megegyezés tárgyát képezheti. Az épület területe 45 m2, alatta 14 m2- es pincével. A közművek közül a villany található meg a területen, bekötése a terület előtt álló oszlopról lehetséges. Vízvételi lehetőség kútfúrással megoldható. Megközelítése télen - nyáron lehetséges, kavicsos murvás úton. Egy közelebbi szomszéd van, körülbelül 50 méterre. Amennyiben a csendet és a nyugalmat keresi, ebben a házikóban biztosan megtalálja. Csodálatos természeti környezet, minden városi zajtól mentes pihenés lehetősége adott ebben az ingatlanban. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, a megadott elérhetőségeken várom jelentkezését a hét bármely napján. Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polyákné Rév Marianna Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polyákné Rév Marianna Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY