Eladó ház Ráckeve 45 nm
Eladó ház Ráckeve 45 nm
Eladó ház Ráckeve 45 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8054579
Referenciaszám: H482970
Frissítve: 1 hónapja

Ráckeve eladó egyéb ház 2 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
664 444 Ft/m²
45 m²
Alapterület
534 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Ráckeve, Somlyó-szigetén, egy 2 szoba, plusz nappalis házikó, ami egy igazi OTTHON tud lenni leendő lakójának. Somlyó-sziget a nyugalom és a csend szigete, hiszen, a Duna-part mellet húzódik végig, így a pihenésre vágyó családok mellett, a horgászok közkedvelt helye is. Az ingatlant 1986-ban téglából építették, állagát tekintve masszív. Ez a kis házikó egy 534 nm-es, gyönyörű, romantikus telken helyezkedik el, ahol nincs más dolga a lakójának, mint élvezni a hely energiáját. Főbb paraméterei az ingatlannak: - Két különnyíló szoba található benne, mely ablakain kinézve szép zöld, tágas kert tárul elénk - A fűtésről egy cserépkályha gondoskodik, így télen is lakható az ingatlan - Két hűtő-fűtő klíma is helyet kapott - Fa ablakok, zsalugáterrel felszerelve - Riasztó berendezéssel van ellátva a ház - Autómata úszókapu - Víz, villany és csatorna is be van kötve - Fúrt kút, ami alkalmas lehet a ház vízellátása is Az ingatlanhoz hozzá lett építve egy kamra is, ami alkalmas kerti szerszámok tárolására. Az ingatlan téliesítve van, így télen-nyáron lakható. Betonfödémmel készült a ház, így a tetőtér beépíthető, vagy csak simán tárolásra lehet használni, hiszen feljáró is van hozzá. A Duna-part 200 m-re található, ahol egy több km hosszú úton tud gyönyörködni a Duna adta szépségben. Hogy kinek ajánlom ezt a remek lehetőséget? Mindenkinek aki: a vízpart szerelmese, aki imádja a csendet és a nyugalmat, aki szereti a természet közelségét, aki abban gondolkozik, hogy szeretne elvonulni a szürke hétköznapok elől, aki imádja a horgászatot, aki nem riad meg attól, hogy autóba kell ülni egy bevásárlás miatt, aki madárcsicsergésre szeretne ébredni, aki a reggeli kávéját egy erdőben gyönyörködve szeretné elfogyasztani a teraszon, aki el szeretne vonulni a város zajától. Remélem, hogy ezzel a pár sorral át tudtam adni mindazt, ami a leendő vevőre vár, akár télen, akár nyáron, akár az év minden napján. Azt hiszen minden fontos információt megosztottam Önnel, most már csak el kell, hogy jöjjön megnézni, megérezni, amiről írtam. Várom a hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1986
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Anita Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Anita Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY