Eladó ház Szentbékkálla 90 nm
Eladó ház Szentbékkálla 90 nm
Eladó ház Szentbékkálla 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7622361
Referenciaszám: NY010751
Feltöltve: 17 napja

Szentbékkálla eladó egyéb ház 2 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
610 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
3905 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 334 Ft
Második évtől
217 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIEMELT MEGBÍZÁS AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN Megvételre kínálom Veszprém megyében, Szentbékkállán ezt a borospincével rendelkező házat, csodás környezetben! Az 1982 - ben épített bruttó 109 m2 - es ingatlan boltíves pincéje és a hozzá tartozó előtér kőből, az erre épített lakrész téglából épült. A házba be van vezetve a villany, a víz jelenleg ciszternából megoldott. A fűtésről hagyományos kályha gondoskodik. A kémény a pincerész előteréből indul, így akár ott is van lehetőség fűtésre. A 3905 m2 - es telken a szőlő engedéllyel ki lett vágva, jelenleg birs, körte, és barackfák, illetve egres található a területen. Csodás panoráma nyílik a környező hegyekre, és tiszta időben a Balatont is láthatjuk megcsillanni a 20 m2 nagyságú teraszról. A telekhatáron végig a terület mellett kis patak csordogál lefelé. A ház kialakítása: - Előtér 16,7 m2 - Boltíves borospince 21 m2 - Előszoba/Konyha 9,22 m2 - Szoba 21 m2 - Szoba 18,08 m2 - Terasz 20 m2 - Tároló 4 m2 Az épület végében található egy külső wc és a ciszterna. A tetőt palafedés borítja. A két helyrajzi számon található terület zártkert besorolású, így kifüggesztés köteles. Tulajdoni lapon gyümölcsös és gazdasági épület illetve szőlő szerepel. A Káli-medencéhez tartozó település, a medence északi, a Boncsos-tető, a Fekete-hegy, Sátorma-hegy által körbefont térségét foglalja el, a 71-es főúttól északra. Közelében található a híres kőtenger is. A település elhelyezkedéséből nem csupán a különleges panoráma és sok természeti látnivaló adódik, hanem olyan viszonylagos éghajlati védettség is, melynek következtében évente mintegy kétezer órányit süt a nap. A ház elhelyezkedésnek köszönhetően kitűnő választás ha valaki nyugodt helyen, de mégis elérhető távolságban a Balatontól keres magának nyaralót. Révfülöp és Ábrahámhegy településektől mindössze 12 percnyi autóútra található. Amennyiben felkeltettem érdeklődését vagy kérdése van, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1982
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla Róbert Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla Róbert Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY