Eladó lakás Gyenesdiás 64 nm
Eladó lakás Gyenesdiás 64 nm
Eladó lakás Gyenesdiás 64 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7535081
Referenciaszám: NY010626
Feltöltve: 16 napja

Gyenesdiás eladó egyéb lakás 2 szobás: 105,2 millió Ft

105,2 millió Ft
1 643 750 Ft/m²
64 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 305 317 Ft
Második évtől
416 668 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyenesdiás a zalai Balaton-parton, a Keszthelyi-hegység koszorújában fekszik, 2 km-re Keszthelytől, 7 km-re a világhírű gyógyfürdőtől, Hévíztől. Közvetlen környezetében tanúhegyekkel szegélyezett tájak, élményt és felüdülést kínáló termál és gyógyfürdők, a Balaton, a túrákra, kirándulásokra csábító gyalog- és kerékpáros utak, valamint a környék hűvös pincéiben, a napsütötte domboldalakon érlelődött, zamatos borok és széles választékú gasztronómiai élmények várják az ideérkezőket. Gyenesdiás egyik csendes mellékutcájában, a Balatontól pár percre a fejlesztés keretében 3 épületben 19 apartman kerül kialakításra. Az első ütemben 39-80 m2-es, 7 db egyedi kialakítású, alacsony energiaigényű, prémium minőségű apartmant kínálok megvételre, melynek tervezett átadása 2024. május 31. A magas műszaki tartalommal ellátott, szigetelt épületben apartmanonként egy-egy 3,5KW-os hőszivattyús klíma a nappaliban, a szobákban, illetve a nappaliban egy-egy elektromos fűtőpanel, a fürdőszobában elektromos törölközőszárító kap helyet. Apartmanonként NAPELEMRENDSZER, külön árammérő, riasztórendszer, TV és internetcsatlakozás kerül kialakításra. Az erkély krómacél szerkezetű, 8 mm-es üveglappal ellátott. A műanyag nyílászárók kívül dió, belül fehér színűek. A fürdőszobában 90x200-as épített zuhanyzó üveg zuhanyfallal, Gerebit szerelőkeretes WC, RAVAK, vagy GROHE csaptelepek, szekrényes mosdó kerül beszerelésre. Az apartmanhoz a zárt lakóparkban egy fedett autóbeálló is tartozik! Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését várom megtisztelő hívását! Irodánk teljes körű díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Büki-Bedő Veronika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Európa tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Büki-Bedő Veronika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Európa tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY