Eladó lakás Gyenesdiás 78 nm
Eladó lakás Gyenesdiás 78 nm
Eladó lakás Gyenesdiás 78 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7535084
Referenciaszám: NY010621
Feltöltve: 16 napja

Gyenesdiás eladó egyéb lakás 3 szobás: 119,5 millió Ft

119,5 millió Ft
1 532 051 Ft/m²
78 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 346 819 Ft
Második évtől
473 307 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyenesdiás a zalai Balaton-parton, a Keszthelyi-hegység koszorújában fekszik, 2 km-re Keszthelytől, 7 km-re a világhírű gyógyfürdőtől, Hévíztől. Közvetlen környezetében tanúhegyekkel szegélyezett tájak, élményt és felüdülést kínáló termál és gyógyfürdők, a Balaton, a túrákra, kirándulásokra csábító gyalog- és kerékpáros utak, valamint a környék hűvös pincéiben, a napsütötte domboldalakon érlelődött, zamatos borok és széles választékú gasztronómiai élmények várják az ideérkezőket. Gyenesdiás egyik csendes mellékutcájában, a Balatontól pár percre a fejlesztés keretében 3 épületben 19 apartman kerül kialakításra. Az első ütemben 39-80 m2-es, 7 db egyedi kialakítású, alacsony energiaigényű, prémium minőségű apartmant kínálok megvételre, melynek tervezett átadása 2024. május 31. A magas műszaki tartalommal ellátott, szigetelt épületben apartmanonként egy-egy 3,5KW-os hőszivattyús klíma a nappaliban, a szobákban, illetve a nappaliban egy-egy elektromos fűtőpanel, a fürdőszobában elektromos törölközőszárító kap helyet. Apartmanonként NAPELEMRENDSZER, külön árammérő, riasztórendszer, TV és internetcsatlakozás kerül kialakításra. Az erkély krómacél szerkezetű, 8 mm-es üveglappal ellátott. A műanyag nyílászárók kívül dió, belül fehér színűek. A fürdőszobában 90x200-as épített zuhanyzó üveg zuhanyfallal, Gerebit szerelőkeretes WC, RAVAK, vagy GROHE csaptelepek, szekrényes mosdó kerül beszerelésre. Az apartmanhoz a zárt lakóparkban egy fedett autóbeálló is tartozik! Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Büki-Bedő Veronika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Európa tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Büki-Bedő Veronika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Európa tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY