Eladó lakás Szeged, Belváros, Jósika utca 130 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros, Jósika utca 130 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros, Jósika utca 130 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7919226
Referenciaszám: 308760
Frissítve: 19 napja

Szeged eladó egyéb lakás 3+1 fél szobás: 102,75 millió Ft

102,75 millió Ft
790 385 Ft/m²
130 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 298 207 Ft
Második évtől
406 965 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy különleges, szecessziós stílusú, nagypolgári lakás, híres szegedi építészünk; Magyar Ede belvárosba tervezett házában! A lakás jellemzői: * tégla építésű szecessziós épület, mely 1912-ben épült * impozáns lépcsőház és homlokzat * magasföldszinti lakás, két külön bejárattal * 3 szoba hallos elrendezés nagy terasszal, eredeti alaprajzával! * külön konyha, WC és fürdőszoba, hall, nappali plusz két nagy szoba * 130m2 alapterület és közel 4,2m-es belmagasság * két homlokzatos lakás változatos tájolású helyiségekkel * egyedi formatervezett, eredeti nyílászárók réz kilincseikkel * hangulatos cserépkályhák, mennyezeti gipszstukkó kazetták * az alapterülethez mérten alacsony közös költség Műszaki paraméterek: * az épület műszaki felújítása a közelmúltban megtörtént * 130m2 alapterületű és közel 4m-es belmagasságú lakás * 19m2- es saját loggiával * külön tárolóhelyiség található a lakáshoz az épületben * 50cm -es határoló faltestek * az alapterülethez mérten alacsony a közös költség * egyedi gáztüzelésű cserépkályhák fűtenek * 3db klíma berendezéssel felszerelt A belvárosi lakás a Zsinagóga közelében a kis- és nagykörút között helyezkedik el. Szeged egyik emblematikus épületéről van szó. Az utca csendes, a parkolás a belvároshoz jellemzően oldható meg. Saját gépkocsibejáró nincs a kis belső udvaron egy üzemen kívüli szökőkút áll. Akár a Dugonics tér, akár a Mars téri buszpályaudvar és piac sétálva, gyorsan megközelíthető. Az SZTE épületek igen közel helyezkednek el, ahogy a szórakozásra, bevásárlásra épült ÁRKÁD is. A lakás jó állagú, karbantartott, mégis a legjobb sorsa az eredeti formában és pompájában való felújítás lenne egy új tulajdonos által. Ezzel együtt ez a lakás különlegessége miatt is befektetésre erősen ajánlott, egyedi vétel, mely az évek alatt tovább növeli értékét. Lehetőség van az eredeti szellemiségének megtartása melletti korszerűsítésre is, ahol minimális alaprajzi módosítással akár 4 szobássá is átépíthető. (rajz mellékelve) A lakás három tulajdonossal rendelkezik azonos eladási szándékkal, közösen kialakított kikiáltási árral. Az ingatlan rövid határidővel birtokba vehető és költözhető, üzemképes állapotú. A társasházban, kulturált polgári lakóközösség található a szuterén szinten csendesen üzemelő szolgáltató vállalkozások üzemelnek a lakók zavarása nélkül. Kérem keressen, ha hozzá szeretne jutni ehhez a különleges ingatlanhoz! HAJDU BALÁZS – ARTHOME INGATLAN - kizárólagos értékesítés! építész, okleveles ingatlanszakértő Tel: 30/985-2538 csak telefonon vagy személyesen! AKCIÓS IRÁNYÁR: 102.750M Ft !!!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1912
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajdu Balázs ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 985 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajdu Balázs ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 985 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY