Szederkény eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan 250 m² telekterületű: 28,77 millió Ft

Hirdetéskód 7709144
Frissítve: 6 hónapja
Eladó mezőgazdasági ingatlan Szederkény 250 nm
Eladó mezőgazdasági ingatlan Szederkény 250 nm
Eladó mezőgazdasági ingatlan Szederkény 250 nm
+15 fotó
29,07 millió Ft
116 270 Ft/m²
75 500 EUR
302 EUR/m²
Telek
250 m²
Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 385 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb mezőgazdasági ingatlan
Alapterület:
250 m²
villany
víz
csatorna
ipari áram

Remek lehetőség vállalkozási célra, hobbinak, pihenésre, baráti összejövetelek megrendezésére. Manapság borászattal foglalkozni nagyon divatos dolog és vitathatatlan, hogy a borospincéknek van valami varázslatos, titokzatos hangulata. A Baranya vármegyei, 750 éves múltra visszatekintő Szederkényben eladásra kínálok egy igen boldog múlttal rendelkező 250nm-es pincét, présházat. A boros pince, présház jellemzői: - a központtól kb 800 m-re, a pincesoron helyezkedik el, az akár kereskedelmi szintű bortermelést is lehetővé tevő borospince - az épület a 60-70-es években épült, tégla falazatú, palatetős, felújítandó - víz, villany, szennyvíz és 3 fázis megtalálható az ingatlanban, gáz az utcában - az ingatlan alsó része hatalmas, egybefüggő 150nm-es területből áll, így hasznosításra a lehetséges funkciók számát csak a fantázia korlátozhatja: akár kereskedelmi, raktározási, ipari, termelői stb funkciót is elláthat - itt található még egy mosdó, egy konyhaként szolgált helyiség és egy pihenő . továbbá innen juthatunk a 2 db, egymással párhuzamos téglás, egyenként 30 méteres pincékbe. Szélességük közel 4m / két gönci hordó könnyedén elfér benne úgy, hogy kényelmesen lehet közöttük közlekedni. -az emeleti rész egy 40 nm-es közösségi térből, és ez kisebb, valamint egy nagyobb helyiségből áll, mely könnyen kialakítható akár vendégszállásnak is. Amennyiben valaki termelői célra szeretné hasznosítani, az épület melletti borászati feldolgozó is külön megvásárolható. Egyedülálló lehetőség, ritka nagyméretű présház, mely elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető. Kíváncsivá tettem? Jöjjön megmutatom.

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 292 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Horváth Andrea
+36 20 292 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.