Eladó mezőgazdasági ingatlan Szederkény 200 nm
Eladó mezőgazdasági ingatlan Szederkény 200 nm
Eladó mezőgazdasági ingatlan Szederkény 200 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7710648
Frissítve: 11 hónapja

Szederkény eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan 200 m² telekterületű: 8,49 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 395 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
8,49 millió Ft
42 660 Ft/m²
21 500 EUR
108 EUR/m²
200 m²
Telek
Tudta? Ez az ingatlan most eladó! A Magyarország délnyugati részén elhelyezkedő Szederkényben eladásra kínálok egy 200nm-es, 3 pincével rendelkező présházat. A Pécs és Mohács között elhelyezkedő település, a Karasica patak jobb és bal partjára, egy völgybe épült. A környék kitűnő turisztikai célpont, így a pince nem csak borászati, hanem idegenforgalmi célra is hasznosítható. Az ingatlan egy légtérből áll, de mégis két külön helységből ugyanis a kettő között található a hatalmas borászati kád és egy előkészítő helyiség. A három téglával kirakott pincével / melyek hossza 27 méter / rendelkező présház felújítandó állapotban van. A különlegessége, hogy a benne található régi bor feldolgozó gépekkel és egyéb berendezésekkel, valamint a pincében található több darab több száz literes hordókkal együtt kerül értékesítésre. Így pályázat útján akár Pince- múzeum kialakítására is van lehetőség. Sok hagyomány és csodás szokás lengi körül a borkészítést, melyek már szinte kultusszá emelik, így, ha belépünk a pincébe érezzük a levegőben, hogy most valami igazán különleges helyen vagyunk. Amennyiben látsz benne fantáziát, hívj. Hiszen itt nem kell a vendégnek cipőt levennie, nem csöppen a vörösbor a padlószőnyegre, nem szól a szomszéd a hangoskodásért, mert ő ugyanezért vett pincét.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb mezőgazdasági ingatlan
Alapterület:
200 m²
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 20 292 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 20 292 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY