Eladó üdülő és hétvégi ház Ráckeve 43 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Ráckeve 43 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Ráckeve 43 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7990652
Referenciaszám: NY000112
Frissítve: 16 napja

Ráckeve eladó egyéb nyaraló 43 m² alapterületű: 21,5 millió Ft

21,5 millió Ft
614 286 Ft/m²
43 m²
Alapterület
333 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 398 Ft
Második évtől
85 156 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pihenésre vágyók figyelem! Ha egy csendes, kisméretű kerttel körülvett, vízparti nyaralóra vágytok, akkor ne keressetek tovább! A Pest megyei Ráckeve, Somlyószigeten található ez a hagyományos, jó állapotú, 35 nm-es Erdért típusú faház, 333 m2-es saját terekrészen.. Az ingatlan a Kék-Duna sétány mellett található, így a vízpart mindössze pár lépésre van tőled. Saját stégről lógathatod a lábad a vízbe, horgászhatsz, napozhatsz. A házban egy tágas nappali van konyhával és két félszoba, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba. A teret kiegészíti a 8 nm-es fedett terasz, ahol akár tavasztól őszig időt tölthetsz. Az autóval a saját kertrészben parkolhatsz, dupla védelemmel, mivel a nyaraló egy üdülőtelepen belül saját elkerített területtel rendelkezik. A nyaraló bútorozott és gépesített, így csak be kell költözni és élvezni a nyaralás nyugalmát. Hűvösebb napokon fűteni is lehet elektromos fűtőpanellel, de egy kandalló méginkább kellemes hangulatot teremthet. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás azoknak, akik szeretnének vízparton, a város zajától kellő távolságra megpihenni. Ez a távolság azonban autóval könnyen áthidalható, akár még munkába járni is lehet, fél óra alatt elérhető Bp., cserébe a nyaralási hangulatért. Ha bármilyen kérdésetek van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzatok felvenni velem a kapcsolatot! Telefonhívásoddal, üzeneteddel hozzájárulsz adataid szükséges mértékű kezeléséhez. Ügyfeleim bizalommal fordulhatnak hozzám, hogy segítsek megtalálni álmaik otthonát.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb nyaraló
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
félkomfortos
saját parkoló
garázs
kert
panoráma
terasz
bútorozott
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marosvölgyiné Várszegi Aranka Körgyűrű Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marosvölgyiné Várszegi Aranka Körgyűrű Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY