Eladó telek Csákvár 2579 nm
Eladó telek Csákvár 2579 nm
Eladó telek Csákvár 2579 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7937426
Frissítve: 17 napja

Csákvár eladó egyéb telek 2579 m² telekterületű: 8,75 millió Ft

8,75 millió Ft
3 393 Ft/m²
2579 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 25 764 Ft
Második évtől
34 919 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FENTARTHATÓ kisgazdálkodás VÁROSBAN is elkezdhető.. Ennél a teleknél NINCS kifüggesztés, NINCS telekadó, NINCS ingatlanadó. VAN csend, VAN nyugalom, VAN kiváló termőföld, VAN napsütés, VAN őzike, VAN madárdal. Nem kell hidakat égetni, lehet kicsiben is kezdeni. A lakosság, magyarok és svábok, itt nem viszik el a kinnmaradt lapátot. Közbiztonság 100%, bőven van, ki folyton ott él. Vértes alján, város szélén, domboldal déli lejtőjén. Őzikés és lovas helyen, ha egyszer látja, soha nem felejti el. Ha lazuláson, gazdálkodáson túl építene is, a telekre felhúzható 77m2 alapterületből bármi, csak a neve kell, hogy legyen gazdasági. Persze építhető alá pince, borkészítéshez pedig bőséges a szőlőtermés. A 15m szélesség teljesen megfelelő. 10 m x 7,7 m házikó építhető. Egy családnak bőven elegendő. Az elnevezés mentesít a szigorú feltételek alól, bontott és maradék anyag is felhasználható. A bank és a hitelcsapda így kihagyható, az eladósodás megúszható. Sőt… a pénz nem a bankban, hanem a földben gyarapszik. Locsolni sem kell, mégis növekszik. 6 éve készült 25m2, tárolásra, ottalvásra épült fedett faváz. Fejleszthető, tovább építhető. Víz 7m mélyen található. Áram a szomszéd telekhatár sarkától behozható. Kiknek ajánlható? Fiatal pároknak, kisgyerekes családoknak, középkorúaknak, nagyszülőknek, sportos időseknek nagyon való. Ráadásként a telek felső végénél kezdődik eldugott ingyen tisztás, madár ritkaságok és növények, ez a hely pazar és csodás.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magán Ember
+36 20 967 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magán Ember
+36 20 967 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY