Eladó 860 m² telekterületű egyéb telek 13,5 millió Ft értékben Kerekegyházán

Hirdetéskód 7582935
Referenciaszám 2870_1458
Frissítve: 13 napja
Eladó telek Kerekegyháza 860 nm
Nem található kép
Nem található kép
13,5 millió Ft
15 698 Ft/m²
Telek
860 m²

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.

hirdetés

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek
villany
víz
csatorna

Kerekegyházán belterületi telek eladó Belterületi 860nm-es telek 30%-os beépíthetőséggel eladó. Háromfázisú villany, fúrott kút, víz és csatorna a telken, a gáz az utcában található. Igény szerint, akár erre a telekre is megépítjük tégla, akár energiatakarékos könnyűszerkezetes családi házát – az általunk kínált műszaki tartalommal. Valamennyi építkezéshez és ingatlanvásárláshoz a legjobb, személyre szabott finanszírozási lehetőséget kínáljuk minden kedves ügyfelünknek. ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni? BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja önnek a LEGJOBBAT. Ha a Neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Keressen bizalommal! Lévay Márton +36703190804

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 319 0

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Lévay Márton
+36 70 319 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLY

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

hirdetés

hirdetés