Eladó telek Kőszeg, Királyvölgy 4408 nm
Eladó telek Kőszeg, Királyvölgy 4408 nm
Eladó telek Kőszeg, Királyvölgy 4408 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7380038
Referenciaszám: 158289
Feltöltve: 16 napja

Kőszeg eladó egyéb telek 4408 m² telekterületű: 18 millió Ft

18 millió Ft
4 084 Ft/m²
4408 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 001 Ft
Második évtől
71 834 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathely Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja, Kőszegen a 6802 helyrajzi számú telket, mely 4408 m2- es, több irányból is megközelíthető.  Kőszegen a város közelében eladásra kínálok egy 4408 m2-es, telket, Kőszegre tekintő pazar kilátással. - A telek nagy részt füves, és gyümölcsfák találhatóak rajta  - A telek 2 irányból is megközelíthető  - A hosszabbik oldalán teljes hosszában egy út van, melyről a telekre bárhol létesíthető, egy vagy  több bejárat.  - Villany a telek alsó határán az utcában van  - Víz a telek teljes hosszában megy el követlen az utcában  -  A telek Szent György úttal merőlegesen érintkezik, itt van a villany   - A telek adottságaiból adódóan alkalmas, kertészkedésre, gyümölcsös telepítésére.  A telek gyönyörű, csendes zöldövezetben fekszik, pár percre a Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközponttól és az Aradi vértanúk parkjától. Közelben található a Hétforrás, melyet télen is nagyon sokan felkeresnek, az Óház-kilátó, és rengeteg sok látni, felfedezni való.  Aki egyszer itt letelepedik, hamar otthon érezheti magát. Az elhelyezkedésének köszönhetően remek lehetőséget kínál, egy saját Panorámás kilátással bíró ingatlan létesítésére. Közel van Kőszeghez, de mégis kellő távolságra a város zajától. A szomszédos telkek tulajdonosai felismerték a helyben rejlő értékeket, előnyöket.      Amennyiben a telek felkeltette érdeklődését, és további kérdései lennének, kérem hívjon bizalommal, a 70 946 8207 ( Duhaj Zsolt ) telefon számon.  Vásárolna, de nincs rá keret? Hitelszakértő kollégám, díjmentes bankfüggetlen hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére!  

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duhaj Zsolt Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duhaj Zsolt Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY