Eladó telek Pusztahencse 1643 nm
Eladó telek Pusztahencse 1643 nm
Eladó telek Pusztahencse 1643 nm
Hirdetéskód: 8125274
Referenciaszám: 25693
Frissítve: 10 napja

Pusztahencse eladó egyéb telek 1643 m² telekterületű: 2,99 millió Ft

2,99 millió Ft
1 819 Ft/m²
1643 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Pakstól csak 15 percre, Pusztahencse központi részén 1643 négyzetméteres építési telek eladó. AZ ÉPÜLET: – Bontandó ház – Pince – Ásott kút – Gázcsonk a ház előtt található – Villany bekötve – Telek hátsó részén akácos MÉRETEK: – Telek: 1643m2 PARKOLÁS: Az utcán díjmentesen. Pusztahencse csendes, mégis kedvelt részén fekszik Pakshoz közel. Az autópálya pár perces autóútra elérhető. Ha építkezni szeretne, ideális lehetőség egy családi ház megvalósítására! Hívjon, nézzük meg! Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rónai Krisztina Immo1 Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 310 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rónai Krisztina Immo1 Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 310 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY