Eladó telek Sóly 1800 nm
Eladó telek Sóly 1800 nm
Eladó telek Sóly 1800 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7382748
Referenciaszám: 285663
Feltöltve: 18 napja

Sóly eladó egyéb telek 1800 m² telekterületű: 25 millió Ft

25 millió Ft
13 889 Ft/m²
1800 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 73 613 Ft
Második évtől
99 769 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Sólyi szőlő-hegyen, 1800 m2-es külterületi telek, egy 80 m2-es, még befejezésre váró, tégla házzal eladó! ALAPADATOK: - A telek hétvégi házas üdülőövezet besorolású. - BEÉPÍTHETŐSÉG legnagyobb mértéke 10%, de nem lehet nagyobb bruttó 250 m2-nél. - BEÉPÍTÉSI MÓDJA: szabadon álló. - LEGNAGYOBB ÉPÍTMÉNYMAGASSÁG: 4,5 m, gerincmagasság maximum 7,5 m - A beépíthető legkisebb telekméret 1200 m2 - Kialakítható legkisebb telekszélesség: 16 m - A megengedett legnagyobb épületszélesség legfeljebb 6 m. - Zöldfelület: minimum 80%, 70%-ban szőlő vagy gyümölcsös + 10% egyéb - Elhelyezhető épület rendeltetése: maximum két egységes üdülőépület, szőlő- és gyümölcs tároló-feldolgozó gazdasági épület. A telken található egy 1992-ben épült, szerkezetkész, tégla ház. ALAPADATOK: - Az ingatlan szerkezete TÉGLA - A FA nyílászárók be lettek építve. - Az ingatlanba nincsen bevezetve, se az áram, se a víz. - Válaszfalak nem lettek még felhúzva, így még tetszés szerint alakítható. A Loft stílus kedvelőinek is előny. - Az teljes ingatlan alápincézett, ezzel együtt 3 szint lett kialakítva. - A bejáratnál egy 8 m2-es terasz található. - Az ingatlanhoz megvannak a hivatalos tervrajzok, építési engedély. Mivel nem lett befejezve, ezért használatba vételi engedéllyel még nem rendelkezik. TETŐ: - Formája: KOMBINÁLT, KONTYOLT tető, - Födém: VASBETON - Fedése: BRAMAC cserép. KÖZMŰ: - VILLANY van a telken - VÍZ fúrt kútról. - EMÉSZTŐ van. Az telek észak-nyugati részén 10 sor szépen művelt szőlő, a dél-keleti oldalon, egy elkerített gyümölcsös, ahol körte, alma, szilva cseresznye és fügefa található. Ezen kívül a ház melletti kertben, marad hely játszótérnek, medencének, grillező saroknak, vagy akár egy veteményesnek is. Az ingatlan tehermentes! AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, - INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK, - Személyi kölcsönök, - Megtakarítások, lakástakarék. - Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! 13 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL! További információkért forduljon hozzám bizalommal. :) Kérjük hivatkozzon irodai Ji 152 KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rikk Adrienn Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 256 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rikk Adrienn Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 256 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY