Eladó telek Zalakaros 2086 nm
Eladó telek Zalakaros 2086 nm
Eladó telek Zalakaros 2086 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7552790
Referenciaszám: 2879
Feltöltve: 16 napja

Zalakaros eladó egyéb telek 2086 m² telekterületű: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
11 936 Ft/m²
2086 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 73 318 Ft
Második évtől
99 370 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az egyik legnépszerűbb nyugat-magyarországi gyógyüdülőhelyen, Zalakaroson, közvetlenül a gyógyfürdő szomszédságában kínálunk eladásra egy 2843 nm nagyságú belterületi, kivett beépítetlen területet. Kizárólag Irodánk ajánlatában. A terület jellemzői: -főúttól távolabb, csendes, kellemes környezetben található. -aszfaltozott közút, -víz,villany,csatorna, gáz az utcában -ÜDÜLŐHÁZAS ÜDÜLŐTERÜLET (ÜÜ2) övezeti besorolás -elhelyezhető rajta kettőnél több üdülőegységet magába foglaló ÜDÜLŐ és SZÁLLODA rendeltetésű épület -ezen kívül ÜDÜLŐTÁBOR és KEMPING is építhető rá -max..beépíthetőség 30 %,szabadon álló építési mód engedélyezett -homlokzatmagasság 12,5 m épületmagasság, 10,5 m, minimális zöldfelület 40 % Igény esetén a területtel együtt értékesítésre kerülhet a mellette lévő jelenleg külterületi 5268 nm nagyságú kivett beépítetlen terület. Besorolása Kb-sp, Nagyobb projekt esetén a szomszédos telkek együttes értékesítése is megtörténhet. ZALAKAROS üdülőváros Zala megye délkeleti részén Keszthely és Nagykanizsa között fekszik, az autópálya lehajtótól 8 km-re helyezke el, de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Zalakaros a településen működő gyógy-, termál és élményfürdőnek köszönheti idegenforgalmát. A Magyar Fürdővárosok Szövetségének tagja, kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 7. legnépszerűbb települése. A zalakarosi fürdő nemzetközi hírű gyógylétesítmény,gyógyvize: 2500méter mélyből fakadó 96 C°-os hőmérsékletű. Beltartalma és a vízkészlet nagysága miatt a legjelentősebbek egyikének tartják, egyedülálló vízösszetételt képez Európában. Amennyiben az befektetésre kiválóan alkalmas üdülőövezeti telek felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vlasics Márta Immo1 Zalakaros Az iroda összes hirdetése
+36 30 246 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vlasics Márta Immo1 Zalakaros Az iroda összes hirdetése
+36 30 246 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY