Eladó telek Balástya 148681 nm
Eladó telek Balástya 148681 nm
Eladó telek Balástya 148681 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7675831
Referenciaszám: 495613
Feltöltve: 16 napja

Balástya eladó építési telek 148681 m² telekterületű: 54,7 millió Ft

54,7 millió Ft
368 Ft/m²
148681 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 161 064 Ft
Második évtől
218 295 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szegedtől 20 km-re a napsütéses Alföld déli részén eladó ez a nagyszerű elhelyezkedésű 15 hektáros birtok. A Budapest-Szeged között húzódó M5 autópálya Szeged előtti utolsó (balástyai) lejárójától mindössze 2 km-re található terület új aszfaltút mellett található. A terület mellett buszmegálló található, amelynél a naponta kétszer közlekedő szegedi busz áll meg. A birtok egy középen található tanyaingatlanból, és azt teljesen körülölelő 15 hektár füves legelőből áll. A tanyaingatlanon ház nem áll, oda a régi ház helyére új épület építhető. A fényképeken jól látszik a rengeteg különböző fajta fa, amely a tanyaingatlant körülveszi. A birtok csak egyben megvásárolható. Csodálatos természeti adottságainál és méreténél fogva nagyszerű lehetőséget kínál családi birtok létrehozására, vagy turisztikai célú beruházásra, például kis családi panzió vagy lovarda létrehozására. A telek határánál ipari áram szekrény került telepítésre, amelyből az áram a központi telekhez továbbvihető. A füvet a birtokon évente egyszer ingyen levágják, bebálázzák és állati takarmánynak elszállítják. A birtok megvásárlásával a leendő vevő rendszeres bevételhez is jut, hiszen a földek után évi közel 1 millió forint földalapú támogatás jár. A jelenlegi tulajdonos a fényképek között látható lakóházat tervezte a telekre építeni. A hely nagyon jól megközelíthető, mégis a béke szigete a csend és a természeti adottságok miatt. Ajánljuk mindenkinek, aki nyugodt, csendes, érintetlen, zavartalan környezetben szeretne berendezkedni.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Német Máté Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Német Máté Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY