Eladó telek Balatonhenye 3384 nm
Eladó telek Balatonhenye 3384 nm
Eladó telek Balatonhenye 3384 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7837568
Referenciaszám: T036571
Frissítve: 16 napja

Balatonhenye eladó építési telek 3384 m² telekterületű: 50,2 millió Ft

50,2 millió Ft
14 835 Ft/m²
3384 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 147 814 Ft
Második évtől
200 337 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A BALATON-FELVIDÉK LEGHANGULATOSABB ZSÁK TELPÜLÉSÉN, BALATONHENYÉN, BELTERÜLETI ÚJ PARCELLÁZÁSÚ KÉT DARAB NAGYMÉRETŰ 3346 ÉS 3384 NM-ES TELKEK, EGYMÁS MELLETT,ELADÓ! A területek aszfaltos úton, zöld környezetben, könnyen megközelíthetőek. A csatorna mindkét területen bevezetve, a villanyszekrény a telken, víz a telkek előtt. A telkek együtt és külön-külön is eladók, per,- teher,- és igénymentesek. A HÉSZ kidolgozás alatt, saját építési szabályzattal még nem rendelkezik a település. Jelenleg ezek az előírások vannak hatályban. (2) építési előírások a) Falusias lakó övezetben egy épület beépített területe nem haladhatja meg a 180 m²-t, függetlenül a beépítési % alapján számított értéktől. b) Lf-1231 építési övezet esetén 1. a megengedett beépítési mód szabadon álló. 2. újonnan kialakítható telek legkisebb területe 720 m², 3. legnagyobb beépítettség 30%, 4. legkisebb zöldfelületi fedettség 55%, 5. legnagyobb építménymagasság 3,5 m lehet. 6. Előkert létesítését az utcában kialakult adottságokhoz kell igazítani. d) Lf-2321 építési övezet esetén 1. a megengedett beépítési mód oldalhatáron álló. Az építési helyen belül az épületet mindig az oldalsó telekhatárhoz csatlakozóan kell elhelyezni; az elhelyezéskor figyelembe kell venni a szomszédos épületek elhelyezését valamint az utcaképet és igazodni kell azokhoz; ha szomszédos épület nem korlátozza az oldalsó telekhatár választását, akkor mindig az északi oldalhatárra kell az épületet telepíteni. 2. újonnan kialakítható telek legkisebb területe 900m², 3. legnagyobb beépítettség 25%, 4. legkisebb zöldfelületi fedettség 60%, 5. legnagyobb építménymagasság 3,5 m lehet. 6. Előkert létesítését az utcában kialakult adottságokhoz kell igazítani. e) Lf-2421 építési övezet esetén 1. a megengedett beépítési mód oldalhatáron álló. Az építési helyen belül az épületet mindig az oldalsó telekhatárhoz csatlakozóan kell elhelyezni; az elhelyezéskor figyelembe kell venni a szomszédos épületek elhelyezését valamint az utcaképet és igazodni kell azokhoz; ha szomszédos épület nem korlátozza az oldalsó telekhatár választását, akkor mindig az északi oldalhatárra kell az épületet telepíteni. 2. újonnan kialakítható telek legkisebb területe 1100m², 3. legnagyobb beépítettség 25%, 4. legkisebb zöldfelületi fedettség 60%, 5. legnagyobb építménymagasság 3,5 m lehet. 6. előkert létesítését az utcában kialakult adottságokhoz kell igazítani. KOMOLY VÉTELI SZÁNDÉK ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kajdel Zsuzsa Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kajdel Zsuzsa Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY