Eladó telek Baracs 8903 nm
Eladó telek Baracs 8903 nm
Eladó telek Baracs 8903 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7818619
Referenciaszám: TK022154
Frissítve: 20 napja

Baracs eladó építési telek 8903 m² telekterületű: 17 millió Ft

17 millió Ft
1 909 Ft/m²
8903 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 057 Ft
Második évtől
67 843 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha távolabb vágyik a város zajától és gazdálkodásban is gondolkodik, akkor ajánlom szíves figyelmébe ezt a telket!Baracs Templomoson, 8.903 m 2 -es belterületi gazdálkodásra alkalmas  telket kínálok megvételre, 30%-os beépíthetőséggel!A telken található parasztház (kb. 65 m2) bontandó avagy erősen felújítandó állapotban van.  Melléképületek is vannak, valamint egy különálló pince.A közművek a telken belül vannak: víz, villany, gáz és csatorna is.Gyümölcsfák, bokrok, 2 meggy, 1 naspolya, 1 dió, 5 körte, 1 szilva, 2 sárgabarack, 2 őszibarack csemete, 3 tő bőven termő szőlő – köztük egy nagyon finom magnélküli fajta, néhány tő málna, pár bodzabokor és egy császárfa ültetvény gazdagítja a telket.Az egész terület vegyszermentesen volt kezelve!Közlekedés: autóval Dunaújváros 15 perc, Dunaföldvár 8 perc, Budapest 1 óra. A baracsi Duna part 5 perc autóval, itt remek lehetőség nyílik strandolásra, horgászatra és vízi sportokra is.A baracsi repülőtér 8 perc, a most épülő autópályán 40 percen belül a Balatonban is csobbanhat, a buszmegálló 50 m távolságra van.A közelben játszótér, lovarda, orvosi rendelő, közösségi ház, templom található.A telken áll még 1 lakókocsi is, mely szintén megvásárolható (1,5 millió forint) és jó szolgálatot tehet az építkezés idejére.Gyönyörű naplementék, békés, nyugodt környezet várja az új tulajdonost.Keressen bátran ha elnyerte tetszését!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gálffy Sarolta Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gálffy Sarolta Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY