Eladó telek Budaörs 1051 nm
Eladó telek Budaörs 1051 nm
Eladó telek Budaörs 1051 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7973745
Referenciaszám: TK067527
Frissítve: 21 napja

Budaörs eladó építési telek 1051 m² telekterületű: 100 millió Ft

100 millió Ft
95 147 Ft/m²
1051 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 294 450 Ft
Második évtől
399 077 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Panorámás Telek  a Frank-hegyen Eladó!Mindazok számára akik szeretnének a város zajától egy csodálatos környezetben lenni briliáns lehetőség.Az ingatlan kiválóan alkalmas JÓGA táborra, elvonulást kedvelőknek, 'Glamping' kialakítására. HÜ/II-1 jelű építési övezet előírásai :* az övezet két egység elhelyezésére alkalmas építési telkein a beépíthető terület azOTÉK. szerinti módon két tömegben is elhelyezhető, az építési helyen belül, azoldalkertek betartása mellett.* az övezetben garázs csak főépülettel egy tömegben vagy támfalgarázsként térszint aalatt helyezhető el.*Egy telekhez csak egy kapubehajtó illetve garázskapu alakítható ki.* Az övezetben a telkek beépítetlen területe 1o %-ban lehet burkolt, a fennmaradóterületet növényzettel fedetten kell kialakítani.*Az övezetben ikresen építhető be az a telek, mely a minimális telekméretet eléri, de a telkek szélessége 9-14 m között van.* A megadott építménymagasság betartása mellett a völgy felőli oldalon az épület  homlokzatmagasága nem haladhatja meg az 3.5 m.Bővebb információval kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cserta Andrea Duna House - Mária tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 275 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cserta Andrea Duna House - Mária tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 275 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY