Eladó telek Csomád 1394 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8064182
Referenciaszám: TK094864
Frissítve: 17 napja

Csomád eladó építési telek 1394 m² telekterületű: 81,22 millió Ft

81,22 millió Ft
58 264 Ft/m²
1394 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 239 152 Ft
Második évtől
324 130 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Beruházók vagy építkezni vágyók figyelmébe ajánlom! 1394 m2-es telek KIVÁLÓ helyen!Eladásra kínálunk egy kiemelkedő lehetőséget központi helyen, iparűzési adómentes településen,Csomádon. Kiváló befektetés mindenki számára, aki értékálló és költséghatékony megoldást keres.A település központi elhelyezkedése biztosítja, hogy minden fontos infrastrukturális elem, mint boltok, iskola, posta, és közlekedési csomópontok, könnyedén és gyorsan elérhetőek legyenek. Az ingatlan kiemelkedő helyen található, ami kiváló lehetőséget biztosít új tulajdonosának, legyen szó akár vállalkozás indításáról, akár egy békés és nyugalmas otthon megteremtéséről.Csomád településének ajánlása: Csomád egy nyugodt és barátságos község, mely kiváló minőségű életet kínál minden lakója számára. A településen megtalálhatóak a modern életvitelhez szükséges infrastruktúrák, miközben megőrzi bájos és természetközeli jellegét. Az iparűzési adó mentesség további gazdasági előnyöket biztosít, teszi ezt a községet ideális választássá mind azok számára, akik nyugalmat keresnek, mind azoknak, akik befektetési lehetőségre vágynak. Fedezze fel Csomád különleges atmoszféráját, és élvezze annak minden előnyét, amit csak egy ilyen kivételes hely nyújthat.Az iparűzési adó mentesség további gazdasági előnyökkel jár, lehetővé téve, hogy a leendő tulajdonos jelentős költségmegtakarításokat érjen el, ezáltal növelve az ingatlanbefektetés értékét. Egy ilyen előnyös adózási környezet ritkaságnak számít, és jelentősen hozzájárul az ingatlan vonzerejéhez.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Füle Katalin Duna House - Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 620 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Füle Katalin Duna House - Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 620 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY