Eladó telek Csősz 2092 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7086688
Referenciaszám: T031661
Feltöltve: 3 napja

Csősz eladó építési telek 2092 m² telekterületű: 3,9 millió Ft

3,9 millió Ft
1 864 Ft/m²
2092 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csőszön eladó központhoz közeli utcában 2092 négyzetméter alapterületű építési telek. Az ingatlan aszfaltos útburkolattal rendelkező utcában található, kiépült lakókörnyezetben. 15 méteres utcafronttal rendelkezik. Minden közmű a telek előtt található. Csősz Székesfehérvártól mindössze 20 kilométerre található zsáktelepülés. Átmenő forgalomtól mentes, ennek köszönhetően csend és nyugalom jellemzi a települést. Ajánlom az ingatlant olyan érdeklődőnek aki szeretne Székesfehérvár könnyen elérhető távolságában maradni, azonban a város zajától eltávolodva élvezni a vidéki élet nyugalmát. Bővebb információért várom jelentkezését. Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Jankovics Szilvia
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.