Eladó telek Debrecen 1148 nm
Eladó telek Debrecen 1148 nm
Eladó telek Debrecen 1148 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7929120
Referenciaszám: 88965
Frissítve: 18 napja

Debrecen eladó építési telek 1148 m² telekterületű: 25 millió Ft

25 millió Ft
21 777 Ft/m²
1148 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 73 613 Ft
Második évtől
99 769 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen-Felsőjózsán egy 1.148 m2-es, elnyújtott téglalap alakú, összközműves, lakóövezeti építési telek eladó! Jellemzők: - a D-i tájolású ingatlan a dinamikusan fejlődő Felsőjózsán, csendes utcában, családi házas lakóövezetben található - a tulajdonlapon szereplő megnevezése: beépítetlen terület - a közművesítettsége teljes: villamos áram, hálózati gáz csonk, víz és csatornabekötés a telken belül, az utca szilárd burkolatú, aszfaltozott és közvilágítással rendelkezik - a telek paraméterei: nagysága 1.148 m2, utcafronti szélessége 10,5 m, beépíthetősége 30%, szintterületi mutató 0,35 m2/m2, engedélyezett épületszint magassága 4,5 m, 5 m előkert, 30 m telekmélységig lehet építkezni, bal oldalon 4 m oldaltávolság tartása kötelező, jobb oldalon telekhatárra lehet építeni - a telek termő gyümölcsfákkal és növényzettel gazdagon beültetett, gondozott, az első részében kis szerszámtároló is található - a közelben található infrastrukturális lehetőségek: iskolák, boltok, postahivatal, vendéglátó helyiségek, szolgáltatások - az ingatlan megközelíthetősége személygépkocsival és tömegközlekedéssel is kedvező - a telek kiválóan alkalmas lakóépület kialakítására, kertvárosi jellegénél fogva értékálló befektetés - az ingatlan per-, teher- és igénymentes - a birtokba adás a vételár kiegyenlítése után azonnal lehetséges - az ár alkuképes!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Béla DebOtthon Ingatlan- és Albérletközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 481 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Béla DebOtthon Ingatlan- és Albérletközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 481 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY