Eladó telek Dunabogdány 1633 nm
Eladó telek Dunabogdány 1633 nm
Eladó telek Dunabogdány 1633 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7884138
Referenciaszám: 807988
Frissítve: 16 napja

Dunabogdány eladó építési telek 1633 m² telekterületű: 10,9 millió Ft

10,9 millió Ft
6 675 Ft/m²
1633 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 32 095 Ft
Második évtől
43 499 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunaparttól mindössze 15 perc távolságra jelenleg külterületi besorolással rendelkező telek vált eladóvá! Dunabogdányban, az Ág utca magasabban elhelyezkedő részén 1633nm-es, iagzán sokoldalú telek vált ELADÓVÁ. A telek 2 utcára is nyílik így lehetősége van akár kettéosztásra is külön-külön bejárattal a Csepri dülő és az Ág utcáról! Jelenleg rét besorolással rendelkezik így a földtörvény védi mely következtében kifüggesztés szükséges az adásvétel során! A telekről panorámás kilátás biztosított a elburjánzott növényzet kivágását követően. A villany távolabb helyezkedik el így napkollektor, napelem ajánlott! Víz helyett fúrt kútban gondolkodhatunk. A telken korábban egy kisebb nyaraló helyezkedett el melyből az alap és a pince még megtalálható. Befektetésnek is remek választás mert közel helyezkedik el a belterülethez így egy esetleges átminősítést követően a telek értéke a többszörösére is emelkedhet. Jöjjön el, nézze meg és találja meg benne új otthonát! Az ingatlanról: -A telek 18 méter szélességgel és 90 méter hosszúsággal rendelkezik -rét besorolással rendelkezik -1633m2-es összesen Ne hagyja elveszni ezt a páratlan lehetőséget! Az ingatlan per és tehermentes! Természetesen az ár irányár! Hívjon és tegyen ajánlatot! Minden nap elérhető vagyok, hívjon, egyeztessünk időpontot az ingatlan megtekintésére! Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére: -ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás, kiemelt méretű vevői adatbázis, magas szintű szakmai háttér) -bank semleges hitelügyintézés vásárlóknak (díjmentes hitelszűrés és tanácsadás) -adás-vétellel kapcsolatos jogi tanácsadás. -ingyenes ingatlan közvetítés kereső ügyfeleink részére. -energetikai tanúsítvány készítése.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY