Eladó telek Egyek 1334 nm
Eladó telek Egyek 1334 nm
Eladó telek Egyek 1334 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7729123
Referenciaszám: T035967
Frissítve: 17 napja

Egyek eladó építési telek 1334 m² telekterületű: 3,3 millió Ft

3,3 millió Ft
2 474 Ft/m²
1334 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyeken, Hajdú-Bihar vármegye nyugati szélén, 10 km-re a Tisza-tó "fővárosától" Tiszafüredtől, 6 km-re az élő Tiszától, a Hortobágyi Nemzeti Park kapujában ELADÓ egy 1334 nm-es telek! Az ingatlan Egyek központjában, frekventált helyen, aszfaltozott utcában található. Méretéből adódóan kiválóan alkalmas akár családi ház, akár társasház építésére is. A telken található továbbá egy működő gyűrűs kút is. Akár pihenési céllal, akár állandó lakhatásra keres telket, ITT TALÁL.... Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon még MA és nézzük meg együtt! Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bankfüggetlen hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésére! Hétvégén értékesítési ügyeletet tartunk! #egyek #telek #építkezés #befektetés #családiház #nyaraló #nyugalom #pihenés #élőtisza #tiszató #tiszafüred #nyüzsgés #sport #horgászat #élmények

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga József István Otthon Centrum - Tiszafüred Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga József István Otthon Centrum - Tiszafüred Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY