Eladó telek Előszállás, Belterület 4348 nm
Eladó telek Előszállás, Belterület 4348 nm
Eladó telek Előszállás, Belterület 4348 nm
Hirdetéskód: 7571646
Referenciaszám: M230431
Feltöltve: 16 napja

Előszállás eladó építési telek 4348 m² telekterületű: 20 millió Ft

20 millió Ft
4 600 Ft/m²
4348 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 890 Ft
Második évtől
79 815 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Előszállás belterületén eladó(1/1 tulajdonban lévő,tehermentes) 4348 nm2 építési telek, teljes közműves utcában. Két utca között terül el, ezért megosztható, beépíthetőségi korlát nélkül. Szélessége 50,27, hossza 80,2 m. A település központjában (gyalog 20 percnyi séta) 2 ABC, gazdabolt, vendéglátó egységek, egy kiváló cukrászda, non-stop önkiszolgáló benzinkút, postahivatal, hetipiac, játszóterek, szabadidőparkok, focipálya, horgásztavak, lovasoktatás, művelődési ház, (sok-sok rendszeres programmal) iskola, óvoda, háziorvosi, gyermekorvosi, fogorvosi, nőgyógyászati és védőnői rendelő, teljeskörű Családsegítő szolgálat, szociális étkeztetés, falubusz szolgálat, szépségház ... található. A helyi rendőrség és polgárőrség gondoskodik a lakosság biztonságról. Közvetlen le és feljáró az M6 autópályára. A Volánbusz járatok áthaladásával,az ország bármely pontja könnyen megközelíthető. A telken lakóházak, sportlétesítmények, ipari, logisztikai telepek, gyermekjóléti táborok létrehozása lehetséges, vagy bármi más,csak a képzelet szab határt. Mivel magas fekvésü telkekről van szó, csodálatos a panoráma, kristálytiszta a levegő, és rendkívűl nyugalmas a környék. Előszállás beletartozik a FALUSI CSOK- ot igényelhető települések sorába ! Két magasan képzett, házhoz járó ÁLLATORVOS ! Minden tv és internetszolgáltató, valamint a vezetékes telefon vonalak jelen vannak a településen. Mobiltelefon adótorony helyben van !

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orosháziné Csorba Anita Katalin Dunaföldvár Kossuth Lajos utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 703 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orosháziné Csorba Anita Katalin Dunaföldvár Kossuth Lajos utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 703 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY