Eladó telek Fehérvárcsurgó 5499 nm
Eladó telek Fehérvárcsurgó 5499 nm
Eladó telek Fehérvárcsurgó 5499 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7820443
Referenciaszám: T036593
Frissítve: 16 napja

Fehérvárcsurgó eladó építési telek 5499 m² telekterületű: 30 millió Ft

30 millió Ft
5 456 Ft/m²
5499 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 335 Ft
Második évtől
119 723 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fehérvárcsurgón kiváló adottságú tóra néző gyönyörű nagy telek eladó! Kiváló befektetés gyönyörű helyen! Akár apartmanok, többlakásos házak vagy idősek otthona is építhető a telekre. Paraméterek: - Méret: 5499 négyzetméter - Közmű: a telek határon elérhető és a területre beköthető a közüzemi víz-, villany-, földgáz hálózat - Zárt rendszerű szennyvíz tisztító engedélyezett, de a község csatorna hálózatába is beköthető - Tóra néző enyhe déli lejtésű, a kilátás igazán szép, a terület nyugodt és kellemes - Telek beépíthetőség: 40% - Építési övezet: K-Re rekreációs - legnagyobb építménymagasság: 6 méter így kétszintes épület is építhető - A terület közúton könnyen elérhető - Tehermentes! A terület kiválóan alkalmas turizmusra, szabadidős tevékenységre, pihenésre, kikapcsolódásra, horgászásra, vadászatra, akár apartmanok vagy idősek otthona is építhető a telekre. A terület Fehérvárcsurgó községben található, Budapest és a Balaton között, Székesfehérvár mellett. A Fehérvárcsurgón található Károlyi-kastély sok kulturális programot kínál. További információért keressen bizalommal. Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zóka Erika Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zóka Erika Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY