Eladó telek Felcsút, csendes 960 nm
Eladó telek Felcsút, csendes 960 nm
Eladó telek Felcsút, csendes 960 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7935054
Referenciaszám: M262563
Frissítve: 17 napja

Felcsút eladó építési telek 960 m² telekterületű: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
10 313 Ft/m²
960 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 151 Ft
Második évtől
39 509 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSOK PLUSZ 2024! NE várja meg, amíg az ingatlan árak ismét az egekbe kúsznak, vásároljon most! KEDVEZŐ áron, KIZÁRÓLAG az OTP kínálatában! Fejér vármegye, FELCSÚT Szúnyogpusztán ELADÓ egy 960 nm-es, tehermentes, LAKÓÖVEZETI, panorámás, építési telek. Utcafront 20 m széles. A telek csendes utcában található, közel a most épülő turisztikai központhoz. Hosszútávú befektetésnek is kiváló. Övezeti besorolás: Lke-2. Beépíthetőség: 30%, szabadon álló építési mód. Legkisebb zöldfelület mértéke 50 %. Engedélyezett maximum építménymagasság: 4,5 m. A telekre családi ház vagy ikerház építhető. Villany a telekhatáron van. A víz egyelőre fúrt kúttal-, a szennyvíz elvezetése emésztővel oldható meg, gáz nincs. A hirdetési képek között levő térképvázlaton az eladásra kínált ingatlan zöld színnel van jelölve, a sárgával jelölt terület (979 nm) szintén eladó. Környék: a közelben számos kiránduló hely található, lovaglási lehetőség, arborétum, kisvasút, foci akadémia stb. Most épül a felcsúti víztározó turisztikai központja: csónakázótó, korcsolyapálya, mesterséges sziget vendéglátó egységekkel.. A település könnyen megközelíthető, autóval Budapest kb. 40-50 perc alatt érhető el. Felcsúton áthalad a Székesfehérvártól Bicskéig (pontosabban az M1-es autópályáig) vezető 811-es főút. Itt menetrend szerinti autóbusz-járatok közlekednek. Ha nagyméretű házat szeretne építeni Budapest közelében, és nyugalomra, jó levegőre vágyik, akkor ez az Ön telke! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Bővebb információért, ill. megtekintéssel kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paragi Anikó Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 768 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paragi Anikó Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 768 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY