Eladó telek Hidas 2876 nm
Eladó telek Hidas 2876 nm
Eladó telek Hidas 2876 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7497945
Frissítve: 1 hónapja

Hidas eladó építési telek 2876 m² telekterületű: 8,9 millió Ft

8,9 millió Ft
3 095 Ft/m²
2876 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 26 206 Ft
Második évtől
35 518 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
- Szeretnéd, egy mind méretében, mind hasznosítási módjában egyedi adottságokkal és lehetőségekkel bíró ÉPITÉSI TELKEN megvalósítani az álmaidat? ITTAZ ALKALOM, MERT EZ A TELEK MIND LAKÓHÁZAS (TÁRSASHÁZAS IS), MIND ÜZEMI ÉS MIND KERESKEDELMI BEÉPITÉSRE AD KIVÁLÓ VÁLLALKOZÁSI LEHETŐSÉGET! - A sikeres vállalkozás biztosítéka nem csak a 6-os főút szomszédsága, de kiemelkedő infrastrukturális adottsága is: üzletek, orvos, iskola, távolsági buszmegálló, és egyéb szolgáltatók pár perc sétával elérhetőek. - A kiépített aszfalos út minden időszakban, minden gépjárművel biztosítja a jó megközelítést! - A víz, villany, csatorna rákötési lehetőség közvetlen a telekhatáron. ………………………………………………………………………………. - A beépítés hivatalos lehetőségei az OTK 16.§. szerint (2) A településközpont vegyes területen elhelyezhető 1. lakóépület 2. igazgatási épület 3. kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szálláshely szolgáltató épület, 4. egyéb közösségi szórakoztató épület, a terület azon részén, amelyen a gazdasági célú használat az elsődleges, 5. egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, 6. sportépítmény, 7. parkolóház, üzemanyagtöltő, (3) Kivételesen elhelyezhető 1. nem zavaró hatású egyéb gazdasági építmény, 2. termelő kertészeti építmény. (4) Nem helyezhető el önálló parkolóterület, és garázs a 3,5 t önsúlynál nehezebb tehergépjárművek számára ………………………………………………………………………………………… - Falusi CSOK, CsOK+, BABAVÁRÓ igénybe vehető, melynek teljeskörű ügyintézését ingyenesen elvégezzük! - A fentiekkel kapcsolatos részletek (szakmai, jogi, pénzügyi, stb.) pontosítására, személyes megbeszélés során állok rendelkezésükre. Mivel a távlati fotó, illetve a Helyszínrajz alapján könnyen beazonosítható a tárgyi ingatlan, így kérem, hogy bármilyen felmerülő kérdéssel engem hívjanak, keressenek, hisz aszakszerű, tárgyilagos választ én, mint - a több mint 40 éves gyakorlattal rendelkező - ingatlanszakértő tudom megadni! Köszönöm, hogy ezzel az idős tulajdonos hölgy nyugalmát biztosítják!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
INGATLANCENTRUM 2000 BT. INGATLANCENTRUM 2000 BT. Az iroda összes hirdetése
+36 30 694 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
INGATLANCENTRUM 2000 BT. INGATLANCENTRUM 2000 BT. Az iroda összes hirdetése
+36 30 694 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY