Eladó telek Iváncsa 900 nm
Eladó telek Iváncsa 900 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7199181
Referenciaszám: T20101952
Frissítve: 1 éve

Iváncsa eladó építési telek 900 m² telekterületű: 3,9 millió Ft

3,9 millió Ft
4 333 Ft/m²
900 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
  Iváncsa eladó telek (T20101952) Iváncsán 900m²-s építési telek eladó. A telek ~7m széles, kb. 900m²-s, zártkerti besorolású,  lakó övezeti terület és beépíthető. beépíthetősége 30%, max. építmény magasság 4,5m, minimális telek szélesség 18m, közművek az utcában (víz, villany). Ingatlan csendes utcában családi házas környezetben van.   •          ingatlanközvetítés  •          értékbecslések készítése •          díjmentes hitelügyintézés - (nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra) •          Energetikai tanúsítvány készítés - (nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra) •          ügyvédi közreműködés megszervezése   EK-Ingatlan - Székesfehérvár Károly J u. 45.  

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 227 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
EK-Ingatlan
+36 30 227 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.