Eladó telek Káloz 1481 nm
Eladó telek Káloz 1481 nm
Eladó telek Káloz 1481 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8127999
Referenciaszám: TK060298
Frissítve: 12 napja

Káloz eladó építési telek 1481 m² telekterületű: 3,9 millió Ft

3,9 millió Ft
2 633 Ft/m²
1481 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Eladó lakóövezeti építési telek Kálozon!Kálozon, Fejér megye déli részén, a festői Sárvíz mentén, egy kiváló elhelyezkedésű, lakóövezeti, építési telek keresi új tulajdonosát. A telek Székesfehérvártól mindössze 30 km-re, az M7-es autópályától pedig 20 km-re található, így gyors és kényelmes megközelíthetőséget biztosít. Az M7-esről letérve a Szabadbattyántól Örspuszta felé tartó úton érhető el.A Káloz-Dég összekötő útnak köszönhetően a Balatoni térség is könnyedén megközelíthető, ami ideális helyszínt biztosít akár nyaralónak is. A telek lakóövezeti besorolása lehetőséget nyújt családi ház vagy kisebb lakópark építésére.A telek főbb jellemzői:Kiváló elhelyezkedés Káloz szívébenKönnyű megközelíthetőség Székesfehérvár, az M7-es autópálya és a Balaton irányából.Lakóövezeti besorolás.Ideális lehetőség családi ház vagy lakópark építésére.Káloz történelmi és természeti értékei:Káloz és környékének tulajdonosai 1650-től 1948-ig a Zichy család és leszármazottaik voltak.Műemlék védelem alatt áll a község 1787-1788-ban épült római katolikus temploma.A Belmajorban található, 18,5 hektáros parkkal övezett Zichy-kastély.A terület gazdag állatvilága kiváló vadászati lehetőségeket biztosít.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! További információért és a telek megtekintéséért hívjon bizalommal!Tegyen egy lépést álmai otthona felé Kálozon!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedüs Zoltánné Zita Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 822 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedüs Zoltánné Zita Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 822 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY