Eladó telek Keszthely, Város 1399 nm
Eladó telek Keszthely, Város 1399 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7695653
Referenciaszám: M236792
Feltöltve: 17 napja

Keszthely eladó építési telek 1399 m² telekterületű: 20 millió Ft

20 millió Ft
14 296 Ft/m²
1399 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 890 Ft
Második évtől
79 815 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zala megye Keszthelyen a BALATON Fővárosában ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ! Jellemzői: - lakóövezet - BALATON közelsége - főútvonal közelsége - pár perc alatt minden elérhető Eladásra kínálunk KESZTHELY egyik dinamikusan fejlődő területén két darab lakóövezeti építési TELKET. A két telek a főútvonalhoz közel helyezkedik el, a városi strand és a KESZTHELY móló 5 perc autóúttal könnyen elérhető. A közelben minden az életvitelhez szükséges bevásárlási lehetőségek, boltok, posta megtalálhatóak. A keszthelyi kórház 2 perces időtartamon belül elérhető autóval. A településen óvoda, általános és középiskola valamint egyetem is működik. A két kivett beépítetlen terület, mely egyrészről egy 600 nm-es másrészről pedig egy 643 nm-es területet foglal magába kiválóan alkalmas lehet két külön álló családi ház megépítésére. A terület besorolásának következtében az ingatlanok beépítési százaléka 30% és maximálisan 5 méter építménymagasság lehetséges. Mindkét telekhez saját használatú út tartozik. A közművek kiépítése a 600 nm-es telken kerültek kialakításra. KESZTHELY számos kulturális és pihenési lehetőséget kínál. A Festetics kastély önmagáért beszél, a központból induló 3 kilométeres útszakaszon végig kisérő Gesztenye fasor csodálatos élményt nyújt még a személygépjárműben ülőknek is. A balatoni fürdőkultúrát kiszolgálva Keszthelyen három városi és egy külterületi szabadstrand szolgálja ki a fürdőzni és napozni vágyókat valamint a vízisport szerelmeseit. Siessen előzze meg a többi érdeklődőt, építse meg Ön ezen a helyen álmai OTTHONÁT. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését keressen elérhetőségeimen.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagymáté Krisztina Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 423 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagymáté Krisztina Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 423 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY