Eladó telek Kincsesbánya, Csetiner köz 6728 nm
Eladó telek Kincsesbánya, Csetiner köz 6728 nm
Eladó telek Kincsesbánya, Csetiner köz 6728 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7666220
Referenciaszám: TK060834
Feltöltve: 16 napja

Kincsesbánya eladó építési telek 6728 m² telekterületű: 325 millió Ft

325 millió Ft
48 306 Ft/m²
6728 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 956 963 Ft
Második évtől
1 297 000 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Örök panorámás telek eladó!A Vértes és a Bakony ölelésében kínálom eladásra ezt az örök panorámás, 6728 nm-es belterületi telket, amely a Kopasz-hegyen helyezkedik el. Közművek az utcában.  A táj festői szépsége, a csend, a nyugalom és a madárcsicsergés magával ragadja az embert. Pihenésre, kikapcsolódásra tökéletes helyszín. Ide csak építeni kell,  nagyszerű lehetőség lehet befektetőknek, akik vendégházakban, szálláshelyben gondolkodnak.Építési előírás (HÉSZ):"31.§ (1) Falusias lakóterület a  Lf jellel jelölt építési övezeteiben elhelyezhető épület:- lakó;-mező- és erdőgazdaság, valamint a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró gazdasági;-a helyi ellátást szolgáló kereskedelmi, szolgáltató;-szállás jellegű;-hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális;-kulturális, közösségi szórakoztató;-rendeltetést is tartalmazhat.(2) Falusias lakóterület építési övezeteinek építési telkeit teljes közművesítettséggel kell ellátni.(3) Falusias lakóterület építési övezeteinek építési telkeinegy főépület építhető, melyben legfeljebb 2 lakó rendeltetési egység helyezhető el.(4) Falusias lakóterület építési övezeteiben a megengedett legnagyobb épületmagasság földszintes gazdasági rendeltetésű épületek esetében 1,5 m-rel túlléphető.(5) Falusias lakóterület építési övezeteinek építési telkein lakókocsi, lakókonténer, ideiglenes épület, egyéb épületpótló műtárgy nem helyezhető el.(6) Falusias lakóterület építési övezeteiben a 3,5 tonnát meghaladó járművek számára gépjárműtároló önálló építményként nem helyezhető el.(7) Falusias lakóterület építési övezeteiben kerti víz- és fürdőmedence nem helyezhető el az elő és oldalkert legkisebb méretén belül, valamint a hátsókerti telekhatártól számított 1,0 m-es teleksávban."OTÉK:"A telek beépítésének feltételei:33. § *  (1) Épület csak olyan telken vagy építési telken helyezhető el,a) amelynek megközelíthetősége - beépítésre nem szánt területen a honvédelmi, katonai és nemzetbiztonsági célú épület elhelyezésére szolgáló telek kivételével - gépjárművel közterületről vagy magánútról közvetlenül biztosított,b) ahol a rendeltetésszerű használathoz szükséges villamos energia, ivóvíz, technológiai víz biztosított,c) ahol a keletkező szennyvíz és a csapadékvíz elvezetése vagy ártalommentes elhelyezése biztosított,d) ahol a használat során keletkező hulladék elszállításának, ártalommentes elhelyezésének vagy házilagos komposztálásának a lehetősége biztosított, valaminte) amelyhez a gépjárművek elhelyezése a 42. §-ban előírtak szerinti biztosítható.(2) Az (1) bekezdés b)-d) pontjában előírtak a környezettudatos energiagazdálkodás eszközeivel közüzemi szolgáltatással vagy egyedi módon teljesíthetők az övezetre előírt teljes közművesítettség esetében is."Ajánlom befektetőknek.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Mária Magdolna Duna House - Mór Az iroda összes hirdetése
+36 30 967 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Mária Magdolna Duna House - Mór Az iroda összes hirdetése
+36 30 967 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY