Eladó telek Kiskunlacháza 201 nm
Eladó telek Kiskunlacháza 201 nm
Eladó telek Kiskunlacháza 201 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7979497
Referenciaszám: TK015398
Frissítve: 19 napja

Kiskunlacháza eladó építési telek 201 m² telekterületű: 5,3 millió Ft

5,3 millió Ft
26 368 Ft/m²
201 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiskunlacháza csendes, peregi részén, lakóövezetben 201 nm építési telek eladó. A telekre oldalhatáron álló 30% beépíthetőséggel lakóház építhető. Közművek a telken belül vannak (víz, gáz, villany, csatorna). A telken egy felújítandó vagy bontandó épület van. A közelben található bolt, bölcsöde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, gyógyszertár. A városban ezen kívül Spar, Tesco, piac, pékségek, üzletek, hivatalok, művelődési központ, vendéglátóhelyek várják az ideköltözőket.A város rengeteg fával van beültetve, a Kis-Duna a város szélén folyik a partján játszótèrrel, sètánnyal, ráckevei partján Aqua Land Termál- és Élményfürdővel.A közelben több buszmegálló is van, Budapest, Ráckeve és Baja irányába közlekednek. Ráckevére vezető út autóval könnyen elérhető,  autóval 10 percre, tömegközlekedéssel, kerékpárral 20 percre található, Ráckevéről HÉV-vel is elérhető Budapest. Az  51-es út az ingatlantól 500 méterre van, Budapest 30 km távolságra.A telek per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető. Rugalmasan megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gosztola Erika Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 638 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gosztola Erika Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 638 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY