Eladó telek Lábatlan 4591 nm
Eladó telek Lábatlan 4591 nm
Eladó telek Lábatlan 4591 nm
Hirdetéskód: 7174101
Referenciaszám: TK077093
Feltöltve: 21 napja

Lábatlan eladó építési telek 4591 m² telekterületű: 25,25 millió Ft

25,25 millió Ft
5 500 Ft/m²
4591 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 74 349 Ft
Második évtől
100 767 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy páratlan adottságokkal rendelkező telek a Duna mentén, Lábatlanon!Eladó egy közel 5000 nm-es telek Lábatlanon. Az Öreghegyen található belterületi telek lenyűgöző panorámát biztosít a Dunára és tiszta időben az Alacsony Tátrára egyaránt. A kiváló adottságokkal rendelkező ingatlan akár négy részre is osztható 30%-os beépíthetőséggel, azaz befektetők számára is páratlan lehetőséget rejt magában. Belterületről lévén szó, akár öt különböző részre osztva, öt különböző ingatlan is építhető rá. Vissza nem térő lehetőség az újonnan építkezők számára is, hiszen a Zöld hitel felhasználásával fix 2,5 %-os kamatú hitelt is igénybe tudnak venni rá az építkezéshez. Víz, villany a telek határnál, míg csatorna és gáz az utcában található. Kifogástalan állapotú aszfaltozott út vezet a telekhez, ami jócskán megkönnyíti az építkezni akarók dolgát. Az ingatlan lakóövezetben, szépen beépített környéken fekszik, ugyanakkor a csend és a nyugalom is biztosított.Amennyiben ez a fantasztikus lehetőség felkeltette a figyelmét, kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kifor Attila Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 30 901 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kifor Attila Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 30 901 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY