Eladó telek Miskolc, Diósgyőr 536 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7514014
Referenciaszám: 692300032
Feltöltve: 8 napja

Miskolc eladó építési telek 536 m² telekterületű: 13 millió Ft

13 millió Ft
24 254 Ft/m²
536 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 38 279 Ft
Második évtől
51 880 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagyszerű lehetőség építkezni vágyóknak. Új Diósgyőr kertvárosi övezetében, a Szerdahelyi Kálmán utcában, eladóvá vált az utolsó üres telek. 536 m2-én felépítheti álmai házát!  Új győri főtér ez a része csendes, rendezett! A telek az utca elején található, és ha Ön Vállalkozásban gondolkodik, elhelyezkedése miatt még erre is alkalmas lehet. Közelben a központ, iskola, óvoda, vásárlái lehetőség, busz, villamos…. Kirándulni vágyóknak, a csodálatos Bükk hegység ad számtalan lehetőséget.    Nekem nagyon tetszett, hogy a szomszédok mennyire segítőkészek.      Ha Önnek is annyira tetszik ez a nagyszerű ingatlan, mint amennyire nekem, hívjon mielőbb! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk, rövid konzultációt követően 12 bank kedvező ajánlataiból válassza ki Önnek a legmegfelelőbbet ! Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan.  

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Otthon Business Bt Otthon Business Bt Az iroda összes hirdetése
+36 20 508 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Otthon Business Bt Otthon Business Bt Az iroda összes hirdetése
+36 20 508 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY